Съновник - разтълкувайте сънищата си

БУХАЛ ако сънуваш :: Съновник

БУХАЛ - ако видиш в съня си, означава неприятности и проблеми в работата. Ако го чуеш, вещае опасност от тежка болест с фатален край, скорошно погребение. Ако убиеш бухал или го видиш мъртъв, значи на косъм ще се отървеш от големи неприятности или смъртна опасност.

"БУХАЛ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: Радостина
Сънувах бухал и му давах да пие вода.Не се страхуваше от мен,кацаше на ръката ми и го галех.Сякаш имаше още един бухал,но някак ми се губеше.Моята шефка ми се скара,че му давам храна и аз казах,че не съм го аз хранила,а друг.


Изпратен от: Росица
Сънувах бухал, не знам от къде ми дойде, исках да го убия и някакъв мъж го удря по главата и уж го уби но той пак се появи някакъв дебел и сякаш имаше нещо в него. Взех лопата и с ужас започнах да го удрям по главата докато я размазах. После се появиха същества като грозни кученца, които бяха излезли от него, също и 2 риби, които ми даваше майка ми. Като някакъв филм на ужасите.
Моля кажете какво значи това,


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "БУХАЛ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.