Съновник - разтълкувайте сънищата си

АКУЛА ако сънуваш :: Съновник

АКУЛА - ако видиш в съня си, значи проблеми и опасности. Убиеш ли акула, чака те наследство. Ако ядеш акула, трябва да спреш да харчиш, за да потръгнат работите ти.
Ако сънуваш акула — предсказва някакво наследство, но бъдете благоразумни и поверете интересите си на сигурни хора; ако плува — проблеми в интимния Ви живот; ако Ви настига и захапва — ще получите поредния удар в живота; ако е ранена — нападки от непознати за вас хора, загуба на пари.

"АКУЛА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Сънувах че пътувам с непознати хора и опознаваме акулите,търсихме техните обитавани места.Някои от акулите бяха огромни.


Изпратен от: Плам
ей ся гледам по НАТ ГЕО ЛАИЛД ЗА АКУЛИТЕ :д СУПЕР,ЯКИ МОЩНИ ,,ЖИВОТИНКИ,,


Изпратен от: анонимен
Сънувах че съм на море отидох до водата и видях два делфина,извадиха ги от водата и аз след това тръгнах да ги спасявам.Имаше много премеждия докато успея да ги вурна във водата,единя умря но другия които сънувах че е женски го пуснах на едно място в морето и се оказа че там ги убиват и всъщност се оказа че това не е делфин а акула.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "АКУЛА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.