Съновник - разтълкувайте сънищата си

ВАМПИР, ВАМПИРЯСВАНЕ ако сънуваш :: Съновник

ВАМПИР, ВАМПИРЯСВАНЕ - ако сънуваш, че си вампир или вампирясваш, значи ще се ожениш по сметка. Да видиш вампири в съня си, е знак за остър конфликт поради неосъществени материални или парични амбиции. Ако сънуваш, че си жертва на вампир, значи ще осъзнаеш, че постъпваш неморално или незаконно, но няма да намериш сили да преодолееш или да контролираш инстинктите си.

"ВАМПИР, ВАМПИРЯСВАНЕ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Знаете сериалът "Дневниците на вампира" нали е аз участвах в него по доста брутален начин.Сънувах че сме на някакво парти ,и изведнъж Стефан (герой от сериала) стои пред мен и аз му казвам че ми се пие ужасно много кръв.След това той ми дава една кръвна банка,или поне мисля че така се наричаха тези неща но както и да е и,скривам се зад една маса в един ъгъл и точно преди да отпия аз си видях отражението във кръвната банка ..Бях със наситено черни очи и изкочили вени около тях точно като на сериалът.И след всичко това аз не се отказах от кръвта напротив започнах да я искам все повече...И накрая си забих зъбите и започнах да пия беше хем потресаващо хем невероятно.След това влязох във някаква стая където бе Дейман(братът на Стефан) и имаше някакъв убиец ,започнахме да се бием и тъкмо преди да убия убиеца аз се събудих.Какво значи това ?


Изпратен от: анонимен
значи че трябва да гледаш по рядко подземно царство или Ван Хелзинг


Изпратен от: mimi
сънувах 4е мом4ето което харесвам е вампир и искаше да ме убие но секунди преди това да стане някакъв вълк изско4и и го уби след което някакво моми4е дойде от някъде и уби вълкът какво трябва да зна4и вси4ко това ???


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ВАМПИР, ВАМПИРЯСВАНЕ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.