Съновник - разтълкувайте сънищата си

СЛЪНЦЕ ако сънуваш :: Съновник

СЛЪНЦЕ - в съня е добър знак: очакват те радости, придобивки, успехи, разбирателство. Ако слънцето залязва или е затъмнено, очаквай проблеми и спънки в работата си, недоверие и съмнения. Изгряващо слънце обещава оздравяване и добри начинания. Ако те заслепява, предстоят ти беди. Слънчево затъмнение в съня е знак за големи загуби.
Сред световните творения слънцето е най-съвършеният Божий образ, поради което Светото писание го наричали престол или Божие жилище, и както Бог е началото на всеобщото съзидание, така е по значимост и слънцето за земята. Слънцето олицетворява единството, истината, светлината, растежа, царският блясък, топлината, изобилието и богатството. Наричат го баща на златото, понеже помага да узряват плодовете на земята. Който сънува слънце — това е завършване на работата му и разкриване на някакви тайни; ако изгрява — знак за надежда; Ако сънуваш, че слънцето изгрява откъм океана — добри известия и сполука в работата; ако залязва — показва противоположното, но някои автори смятат, че сънят предсказва благополучие за западната част на земята; ако жена сънува слънце — тя ще роди син; ако болен сънува слънце — изцеление; за затворник — освобождаване, за сляп — ще оздравее и прогледне; ако е червено или огнено — препятствия в намеренията му, болест за децата или очно заболяване, този сън е добър за онези, които искат да се укрият по причина на някаква вина или поради срах от неприятелите; ако то грее около главата Ви — това е добър знак и благоволение за виновните, а за всички останали предсказва почести и слава; ако е затъмнено — ще се почерните със загубата на имот или нещо друго; ако е под облаци — ще получите проблеми на работата или на пътя; ако е светло — щастие; ако е ясно — милостиня.

"СЛЪНЦЕ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
сънувах че гледам към слънцето а то изригваше мощно.


Изпратен от: анонимен
Слънце, светло ако сънуваш, значи щастие.


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че нося слънчеви очила и гледам към слънцето. Беше топло и слънцето грееше много приятно.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "СЛЪНЦЕ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.