Съновник - разтълкувайте сънищата си

СЪРЦЕ ако сънуваш :: Съновник

СЪРЦЕ - да видиш в съня, е добър знак: ще те обичат и ценят. Ако сърцето ти бие силно, ще те измамят или ще имаш неверни приятели. Ако видиш кърваво сърце, някой ще те обиди или ще те жегне с жестока истина. Ако ядеш сърце, ще забогатееш. Болки или тежест в сърцето насън са сигнал за болест или тревоги. Студено сърце означава страстна любов. Сърдечен удар ако получиш насън, много ще се радваш на някоя новина или ще имаш дълъг и щастлив живот.
Ако сънуваш сърце — както слънцето е за небето, така и сърцето е за човека, ако усещате болка в него — предсказва опасна болест, съобразно степента на сънуваната болка; ако нямате или сте го загубили — няма да живеете дълго или ще попаднете в ръцете на Вашите врагове; ако е по-голямо и по-здраво — дълги години живот, а също, че ще оборвате приятелите си; ако жена сънува, че то е ранено или страда — злото, което предсказва сънят, заплашва съпруга й; ако тя не е омъжена — злото ще сполети нейните родители, ако е кърваво — ще Ви обидят; ако бие силно — Вие се обграждате с фалшиви приятели; ако е студено — ще се влюбите, ако го ядете — имате добър приятел.

"СЪРЦЕ" - Сънища, коментари и тълкувания

Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "СЪРЦЕ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.