Съновник - разтълкувайте сънищата си

УБИВАНЕ, УБИЙСТВО, УБИЕЦ, УБИВАШ ако сънуваш :: Съновник

УБИВАНЕ, УБИЙСТВО, УБИЕЦ, УБИВАШ - ли нарочно някого насън, ще се облагодетелстваш нечестно, ще се замогнеш по непочтен начин. Ако убиеш човек неволно, трябва да бъдеш по

"УБИВАНЕ, УБИЙСТВО, УБИЕЦ, УБИВАШ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-03-24 Час: 07:45:31
Сънувах че сме в нас с един добър приятел и има някакъв дух в стаята която сме ( това го осъзнавам докато снимам с телефона ) после му показвам какво е на телефона и това нещо се появи и пред нас , хвърлих се да го хвана но беше дух някакъв и паднах после моя приятел беше до него и то го уби с нож някакъв ръждясъл и после аз искарах ножа от тялото му и ножа се счупи и убих чудовището или духа там каквото е ????????????


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-06-05 Час: 09:17:17
Сънувах,че без да искам застрелях дядо си (който е вече покойник).
Баба ми също беше в съня (тя е също отдавна покойница.
Какво означава този сън?

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-07-01 Час: 12:46:18
Сънувах че едно бившо гадже е дошъл удома. Искаше да сме заедно пак както преди. Аз отказах и той извади един черен пистолет и ме застреля. Осетих едно странна студенина в главата ми. И насочи пистолета към детето ми. Но нямаше патрони. В същия момент аз бях жива. Оказа се че патрона само ме е одрал. После избягах с децата в комшийте и ги накарах да извикат полицията да го пребере. Преди да влезе в полицейската каза че ще ме уреди като излезе. И се събудих с голям страх. Беше като истинско всичко


Изпратен от: Петър
Дата: 2022-01-10 Час: 04:30:58
Сънувах,че в апартамента ми идва висок по здрав от мен мъж с два ножа в ръка и ми казва,че е тук за да ме убие. В съня си не изпитвах страх, а по скоро съсредоточение да оцелея. Започнах да се боря с него без да имам нож. Бях бърз и ловък избегнах атаките му без да получа й драскотина. В един момент погледите ни се срещнаха и ножът беше вече в мен. Наръгах го силно и дълбо някъде малко по нагоре и вдясно от слънчевия сплит. Не извадих ножа а от раната шурна кръв той изпусна другия нож и спря да се бори но не умря пак го погледнах и се събудих.


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че убивам една моя съученичка, която не съм виждала години наред. Не помня причината защо точно нея, но даже след като я удуших я хвърлих през терасата.teresa21


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че сина ми е убит. нито как, нито тяло, просто са го убили и изживявах мъката си. А после мъжа ми направи дете на друга жена


Изпратен от: Даяна
сънувах че неволно убивам малко котенце и то умираше в ръцете ми.....


Изпратен от: анонимен
сънувах че неволно убивам малко котенце и то умира в ръцете ми .....


Изпратен от: Ивайло
Сънувах, че имам маска на вълк на лицето и виех като вълк с още някой като мен пресрещнахме един човек и го нарязахме с резачки за дърва


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че над мен лети ято врабчета. Аз хвърлям едно дърво и убивам няколко от тях. Видях и кръвта по врабчетата. След това се притеснявах от хората, които се събраха и от това което направих.


Изпратен от: анонимен
сънувах,че непознат човек откри безразборна стрелба и
простреля едно бебе.бебето го откарах в болница и след
операция то оздравя.


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че съпругът ми умира, но не го виждах, а само знаех, че е умрял.


Изпратен от: jazza
Сънувах че съм на работа и изведнъж виждам как крадат колата ми Тръгнах след тях пеша и след дълго ходене я видях ударена и изоставена до стара постройка Тъкмо мислех да се кача и да видя дали ще запали когатдо дойдоха двама мъже с един камион и единия се качи в колата Аз му казах че това е моята кола а той ми каза че не го интересува Реших да вляза и да поговоря с него но като влязох той се опита да ме хване така че да не мога да изляза Успях да изляза и в същия момент погледнах и видях че човека насочва револвер към мен и натиска спусъка но не произведе изтрел Аз извадих своя пистолет и хем от разстояние го уцелих централно над веждите и се събудих!!!!!!!!!!!!!!!! Бихте ли разсталкували съня|||ja


Изпратен от: анонимен
Сънувах че убивам малко невръстно и непознато дете на около 3 или 4 години по следният начин: Бях в някакво друго измерение всичко беше мрачно и замръзнало всякаш цялото щастие на света беше изчезнало. Пред мен беше детето което на фона на всичко само то беше в цветен образ. Отвътре ме изяждаше странното чувство че със него има скрита за околните освен за мен черна мощна зла и непобедима сила на която в този свят само аз мога да попреча да погуби всичко. Аз осъзнавах че това не е моят свят но усетих че не случайно аз съм там и съм длъжен да отблъсна привидното за този свят спасение.Тогава аз се изправих очи в очи пред злото което веднага ме атакува с мойте слабости страхове и грехове след като устоях на много силна атака виждайки незгодите и смърта на най близките ми и дори и мойта собствена Тогава в мен се отприщи неподозирана сила и заговорих на непознат за мен език нещо като много силни клетви но това не помогна особено тогава в главата ми изникна един спомен от детството как се бия с един приятел анализирайки съня инстинктивно осъзнах че магията тук няма да помогне и в този миг инстинктивно се втурнах и хванах злото с две ръце за ушите и започнах с помоща на малко от непознатите заклинания да му блъскам главата в земята докато не я отделих от тялото борбата беше дълга и изтощителна накрая изпитах задоволство от случилото се знаеики че съм спасил този сват от злото но в този миг забелязах неодобрението на хората около мен и усетих че във тях тлее и се крие далеч по мощна и непонятна за мен сила . Тогава доиде чувството на угризение но придружавано с вярата че съм постъпил найстина правилно и в този миг заваля дъжд който беше моят портал да се събудя в леглото си.


Изпратен от: анонимен
Здравейте,почти всяка вечер сънувам,че ме убиват това е вече от няколко месеца.Всяка вечер по различни начини,най-често,че ме прострелват.Различни сънища по различен начин се опитват да ме убият с пистолети с пушки,сънувам,че ме горят,змии ме хапят


Изпратен от: анонимен
Санувах,че съм на една автогара и там гоня едно момиче което с нея не се разбираме и в ръката си държа пистолет,стрелям на няколко пъти,но не успях да я олуча и тя се измъкнаа.


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че някой иска да ме убие... Преследва ме къде ли не докато накрая не умира, но изваденото му сърце туптеше.... Това беше чист филм на ужасите..


Изпратен от: анонимен
Zdraveite.Synuvah,4e sme izleznali na razhodka s priqtelq mi i go zastrelvat.Pritiskah ranata i izvikah taksi,za da go zakaram do bolnicata.Taksidjiqta mi poiska 1000 leva,za da go zakara i az se saglasih.Zakarahme go i sled nqkolko 4asa,kogato popitah lekarite kakvo e systoqnieto mu te mi kazaha,4e e po4inal.MOje li nqkoi da go raztylkuva?


Изпратен от: анонимен
Здравейте, аз също сънувах че убивам детето си, което е на 3 и половина, но в него се беше вселил зъл дух и аз трябваше да избавя всички останали от него...убих го по особено ужасен начин и това наистина ме ужаси...буквално изтръгнах главата му от тялото...след което видях баба си да изважда главата в торба напълно спокойна, а аз виждайки лицето му изкрещях и се сринах...тогава наистина изкрещях и се събудих.! Това е накратко...моля да ми помогнете с тълкуването на този ужасен сън.!!!


Изпратен от: анонимен
Сънувах как гаджето ми си има любовник и ги обичам и двамата накрая на съня


Изпратен от: анонимен
Имам момченце на почти 3 годинки, сънувах, че го убивам забождам му игла зад врата и после го пронизвам с нов в корема. После идва мъжа ми и казва да се махаме, да го оставим и така оставяме детето само кървящо, но после започвам да се чуствам много зле и искам да се върна при него, но мъжа ми не ми позволява. накрая отивам и го водя на лекар, казват, че ще се спаси, но така и не разбрах какво стана.
Моля ви изтълкувайте ми го, много ме изплаши този сън.


Изпратен от: todor
sunuvah,4e s edin moi priqtel ubivame edin muj.kolim go s nojove,no toi pak ujivqva.zapo4va da ni presledva.az se ka4vam na edno durvo,priqtelq mi su6to.gurmim mu s pu6ka,no na nego pak ni6to mu nqma.


Изпратен от: анонимен
Може да ви се стори странно но аз сънувам от 1 седмица, как убивам гаджето си. Във всеки сън по- различен начин. Какво значи това?


Изпратен от: анонимен
Сънувам, че в дома ми има убиец,който заплашва семейството ми и се мъчим да се спасим от него.Случайно в борба той се набоде на голям пирон който държах и като видях,че ще се спасим ,ако той умре го набодох още два пъти. След това трябваше да го облека за да скрия пробожданията и да се обадя на полицията която го търси ,че е умрял да си го вземат. Обличайки го дъщеря ми ими подава сутиен и накаква рокля, но аз и казвам че ми трябват мъжки дрехи. Започвайки да го обличам виждам ,че той е без крака.От бедрата надолу са само кости, като счупени и оголени от месото и кръв. Много се изплаших, а той изведнъж се размърда като че ли ще се съживи.И се събудих.


Изпратен от: анонимен
Снощи сънувах че сме се събрали много хора в една стая и тъгуваме за баба ми защото почина. Но в един момент тя си отваря очите и всички се задавахме че не си е отишла. В този момент една жена майка на моя приятелка казва че не е правилно че баба ми се е завърнала и така или иначе не й оставало много живот и би било по лесно за нея да направим нещо за да не се измъчва. Аз естествено не се съгласих , крещях плачех но онази жена вкара въздух със спринцовка в банката която преливаше кръв на баба ми и тя този път наистина си отиде. А аз почнах да я удрям и да й викам че била убийца. Баба ми наистина почина но преди 8 месеца и в съня ми беше в тялото на една друга жена която познавах а тя почиа преди 5 години. Много се уплаших и много ми е тъжно защото ми липсва много и неуспях да се сбогувам с нея докато беше жива.


Изпратен от: анонима 08/12
Сънувах, как поляха гаджето ми със зелена течност и той почина ;(..после се опитах да отмъстя и се сприятелих в една група на момчета. С тази група ние търсихме убийците и най-вече течноста с която бе убит приятеля ми. През цялото време бях в образа на момче а не на момиче каквато съм...
Убийците ме следяха почти през цялото време. Намерихме течността, тя беше в стъклени флакончета и спринцовки, всичко беше сложено в кожен несесер. В същия сън сънувах, че съм свидетел как убийците пускат два балона с детски образа от един подлез и ги застрелват. Точно след това сънувах абсолютно същото,но вместо балони пуснаха две дечица(момиче и момченце)опитаха се да ги застрелят,но децата все едно бяха видяли часта с балоните и се наведоха , убийците не успяха да ги убият..след това се събъдих.
Всичко беше, като филм. Даже ако бях гледала някой филм преди да заспя въобще нямаше да ви занимавам, защото щях да знам че съня ми е бил подбуден от филма...но проблема ми е че не съм гледала филми от много време. Какво трябва да означава съня ми?


Изпратен от: анонимен
сънувах че ме обвиняват в убийството на мой съсед и ме търсят и мен много ме е страх да не ме убият


Изпратен от: анонимен
сънувах че ме обвиняват в убийството на мой съсед и ме търсят и мен много ме е страх да не ме убият


Изпратен от: анонимен
сънувах много странен сън . Сънувах че убивам гаджето на най-добрия ми приятел много съм уплашена не изпитвам нищо кьм момчето най интересното че съм я убила от ревност . Много се уплаших от съня даже сега имам стрестница.


Изпратен от: анонимен
сънувах как едно момче ми казва че иска да убия една жена.качвах се по един асансиор до 24 тия етаж.влязох в стаята имахе момче и въпросната жена,убих жената с пистолет,заклучих момчето и бързо си излязох.после се разхождах и си мислих как ще ме вкарат в затвора. досега не съм сънувала подобен сън. беше много зловещо.какво значи всичко това?


Изпратен от: Mario
Сношти санувах отвратителен сън 3-4 пъти подред, но по различен начин.Сънят е следния:Вървя по улицата спира кола и през джама ме стрелят, но не успяват да ме убият.След което санувах че се самоубивам.Какво означава това ?


Изпратен от: Денис
Не помния какво сънувах но слушах песен и се сетих преосто си спомних нещто мъгливо от съня! Помния, че нещо правех. След това или бях упоен или припандал. Събудих се в съня си нищо не помния след припадането или упоенето на леглото, защото някой звънна и отварям вратата и все едно наште влезнахс с взлом като им отворих направо тичаха към мен и ми казаха разтревожени леко крещеики *Какво си направил!?!?!?*


Изпратен от: анонимна
Сънувах че аз,една приятелка и нейния приател убиваме всичките си познати, включително сестра ми която беше първа на ред в някаква хижа в тоалетната.


Изпратен от: Dimitrov
Сънищата с кръв и убийства, са свързани с хормонален дисбаланс.


Изпратен от: Елена
Сънувах, че съм в нещо като лаборатория и всички хора изглеждащи интелигентно в бели престилки. Аз май просто исках да отида то тоалетна и докато вървях по коридора гледах през прозорците какво се случва в стаите. Вървя, разглеждам и виждам как някой взима и убива някой друг пред мен. След като го убива си отминава все едно нищо не се е случило. Едвам държа самообладанието си. Никой около мен не се впечатли от случката. Направих се, че нищо не съм видяла. В следващата стая се случва същото. Няколко човека мъже и жени просто хванаха някой и го разкъсаха. След това се разотидаха спокойно все едно нищо не се случва. Кървища навсякъде. Но никой не вика, всичко е супер спокойно. Сякаш тези хора/зомби виждаха хлебарка, убиваха я и си отминаваха... Накрая стигнах до тоалетните. Отварям вратата и виждам труп на жена, която си е разкъсала месата, цялата разчекната и преметната през лоста на вратата виси. Не издържала на всичко това и се самоубила. В 1 момент грейнах, че тук всички хора са експерименти. Аз изглеждах точно като тях. Предполагам се предполагаше и аз да убивам така. Може би и да съм и да съм се осъзнала... Излязах от там. Отидах в друга реалност. На улицата всичко изглеждаше нормално. До мен все още ходеха няколко човека същите от предишното място. Но аз само ги усещах, че са там. Не ги виждах. Тръгнах да влизам в магазин и нещо ми привлече вниманието. Уж нормален мъж направи нещо неестествено и го загледах. Започнах да забелязвам как изведнъж всички наоколо започнаха пак да ми изглеждат като онези от лабораторията. Започнаха да се опитват да ме заградят. Дойде някакъв като началник. Никой не ме нападна. Всичко супер хладнокръвно. Никакво буйстване. Осъзнавах, че аз съм била една от тях, но нещо се е променило в мен. Сега съм неудобна и се опитват да ме върнат обратно. Измъкнах се и се събудих.


Изпратен от: konstantin
Сънувам вече три вечери подред, че се опитват да ме убият??...


Изпратен от: анонимен
az sunuvah,4e sum v ob6testvena golqma toaletna,ima6e dvama muje,koito iskaha da me ubiqt,neznaino ot kude namerih edna jelqzna pila za nokti,izlqzoh ot toaletnata i q zabih v gurloto na ediniq....taka se subudih...


Изпратен от: соня
сънувах че аз и моята най-добра приятелка тръгнахме на път и по този път ни срещат две жени с ножове в ръцете и ни завеждат в една стара къща и там започват да ни заплашват че ще ни убият и ние измъкнахме някакси ножовете от тях и ги наръгахме и бяхме целите в кръв а и от тях хвърчеше много кръв оффф!!! ужасно беше! моля, кажете ми какво означава!


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че убивам една жена, възрастна жена, после я напъхах в хладилника,за да не я види приятелят ми /нямам такъв в живота/. После влязох в къщата й -много стара къща - в мазето и там имаше един гардероб, много голям, който аз претърсвах за пари, като съвестта не ме оставяше на мира и се извинявах на прабаба си - отдавна починала, че съм я убила. Тоест починалата жена си я представях като прабаба ми. Намери някакви дребни пари, които обаче бяха фалшиви и тогава дойдоха някакви хора, които в ума ми бяха полицаи, аз се скрих в гардероба, но те го отвориха и аз излязох от него и започнах да се бия с тях. В един момент обаче гледах боя отстрани - тоест аз не участвах в него, а с тях се биеше непозната жена. Не знам какво значи това,надявам се някой да ми разтълкува, благодаря ви.:)


Изпратен от: men
сънувах че убиват от 2 години мъртвия ми дядо :(


Изпратен от: Йорданка
Сънувах че ме отвличат и опитват да ме убият


Изпратен от: дз
сънувах че убивам един старец дето ме гонеше преди това тои да ме убие и тамън да ме грумне та зех, че аз го гръмнах. Кво значи тва


Изпратен от: noname
сънувах че един човек ме преследваше и искаше да ме убие и аз взех един нож и го наръгах няколко пъти ама той неумря после няколко пъти през гърлото го порязах и май пак не умря и свърши сънят ми...... какво ли означава


Изпратен от: бети
Сънувах,че ми се кара сноуборд,обаче и като карах някак си се озовах в приятелят ми...по стълбите се качваше някакво момче което непознавах...момчето ми каза нещо и аз го бутнах през междуетажния прозорец.после се оказа че е паднал в няккаква река и неможаха да го намерят...какво може да значи този сън


Изпратен от: albenka@
санувах 4е отивам в една болница кадето има баби които 6те умират всеки момент пурвата ми бе6е близка умриа на вру6тане от болницата видчхме по путч как сприа една кола и един труп падна целииа в кръв а в колата има6е нчкакво йивотно като кенгуро какво озна4ава това?


Изпратен от: ddz
санувах 4е едни ку4ета раскъсват едни деца какво озна4ава


Изпратен от: mihz
сънувах че съм убила най добрата си приятелка..
по неизвестна причина :|


Изпратен от: сънчо
убийство ако извършиш, значи лоша мълва зюа теб ще се чуе
убийство ако сънуваш, ще пострадаш от клевета


Изпратен от: мария
сънувах че убиват съседа ми след това се опитаха и мен да убият видях кръв и през цялото време плачех и се страхувах ужасно нещо преживях тази нощ


Изпратен от: Anonimen
Сънувах ,че през прозореца влиза убиец в черно и убива осиновителя ми и аз виках майка си ,но осъзнах ,че нямам нито майка нито баща ,а само осинвител..но той вече е мъртъв,и виждам как убиеца иска да ме убие през някакво стъкло и виждам как куршумите оспяват да ме улучат !!!


Изпратен от:
санувах ,че сестрата на бившия ми е в кащата но живеехме 4 моми4ета и брат ми тя уби 2те моми4ета но с нея бяхме приятелки и преди да ги убие и след това си говорехме беше ме страх и сабрах багажа на брат ми и се махнахме от там . тя се превра6та6е в някви странни бобуле4ки


Изпратен от: nelly
сънувах че убих едно детенце, защото ми взе обицата после говорих с майка му и й казах, че детето и е умряло а тя не ми отгоовори какво трябва да означава това


Изпратен от: ivo
не знам от каде по4на цяла ве4ер убивах.накрая едно дете гоних и преди да го... се сабудих.ина4е 4-5 4овека оправих с нож.какво зна4и това???


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "УБИВАНЕ, УБИЙСТВО, УБИЕЦ, УБИВАШ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.