Съновник - разтълкувайте сънищата си

УМИРАНЕ, УМЪРТВЯВАНЕ (виж МЪРТВЕЦ, СМЪРТ) ако сънуваш :: Съновник

УМИРАНЕ, УМЪРТВЯВАНЕ (виж МЪРТВЕЦ, СМЪРТ) - в съня показват скорошно избавление или приключване на някоя стара работа или вражда. Ако гледаш как някой умира, ще тъгуваш по любим човек. Ако умираш ти, може да получиш празни обещания. Умрял човек ако те вика или ти се усмихва, ще се разболееш. Умрял че е възкръснал, ако сънуваш, ще постигнеш добри резултати в работата си. Ако оплакваш умрял, ще получиш добри вести. Ако говориш с умрял, ще научиш за женитба. Ако насън ту умираш, ту се съживяваш, ще водиш скитнически, несигурен живот или пък ще намериш нещо отдавна изгубено.

"УМИРАНЕ, УМЪРТВЯВАНЕ (виж МЪРТВЕЦ, СМЪРТ)" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Сънувах,че като че ли някой ме убива,като че ли ме намушка в черния дроб.Аз се гледах отгоре и знаех,че още един ден ще бъда в къщи.Летях настрани и говорих с роднините си.Хората,които плачеха за мен бяха двете ми мъртви баби.


Изпратен от: анонимен
prepushila si


Изпратен от: тоти
Умира ли друг човек насън, значи ще се радваш.


Изпратен от: боби
сънувах 2 пъти един и същ сън-че ме погребват жива,гледах всичко като че отгоре,как ме слагат в ковчег,как ме завиват, затварят и т.н..беше меко казано-Ужасно, вече се притеснявам..какво значи това :((((((


Изпратен от: fatme
az vidyah v sinya si 4e umryal 4ovek me goni kakvo ozna4ava tova


Изпратен от: terusha.1981@abv.bg
Сънувах майка си умряла,легнала с восъчно смалено лице и смирение.Аз само стоях до леглото и я гледах.Тя е жива.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "УМИРАНЕ, УМЪРТВЯВАНЕ (виж МЪРТВЕЦ, СМЪРТ)"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.