Съновник - разтълкувайте сънищата си

УМРЯЛ (виж МЪРТЪВ, СМЪРТ, УМИРАНЕ). ако сънуваш :: Съновник

УМРЯЛ (виж МЪРТЪВ, СМЪРТ, УМИРАНЕ). - Сънищата за смърт често не са пряко свързани със смъртта в реалния живот. Вместо това, те могат да символизират края на нещо или началото на нещо ново. Такъв сън може да отразява промяна в живота ви, като приключване на етап, връзка или начало на нова фаза на личностно развитие. Това може да бъде символично представяне на трансформация, рестартиране или ново начало в живота ви. Винаги е добре да се има предвид, че тълкуването на сънища е индивидуално и може да зависи от конкретния контекст и емоционалния опит на сънуващия.

"УМРЯЛ (виж МЪРТЪВ, СМЪРТ, УМИРАНЕ)." - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-01-04 Час: 09:53:39
Сънувах мъртвата си майка , как пак умира в болница в чужбина. Дъщеря ми я докарала в квартирата и не знаем къде да я погребем. На документите от болницата имаше бележка от майка ми с въпрос- как ще ме погребете?. Тогава си дадох сметка( в съня ми) ,че тя е знаела ,че умира и е сама, притеснявала се е ние как ще се справим със ситуацията.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-01-01 Час: 22:15:29
Аз и мъжът ми в стаята на умрял приятел,който почина на 18 години в катастрофа с мотор на 25.12.2023г .В стаята също така е и майката на починалия и ни разхожда около леглото на починалия.В стаята също така има и негови снимки като дете.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-11-17 Час: 07:53:57
Сънувам трима починали в един сън съруга ми, майка му и сестра му. Аз много плача Действието се развива в жилище което не познавам. Мия съпруг прекъсва връзка с мен и иска да го напусна, свекърва и сестрацса безучастни. Събирам багажа ми и го изкарвам предцвходна,врата. Когато тръгвам багажа ми е откраднат и на мен ми става,още по-тъжно. Видях снимки на нашето дете като малко, но не ги взех когато си събирах багажа.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-04-06 Час: 14:17:40
Санувах покойният ми мъж да се пребира и да ми сабира багажа

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Умрели близки, които ми казват, че бдят над мен


Изпратен от: анонимен
Ако сънуваш починал брат да говорите прегръщате и плачете какво означава


Изпратен от: анонимен
сънувах че отдавна починалият ми дядо ежив и отново умира и аз отивам на погребението му, плаках много


Изпратен от: анонимен
сънувах починалия ми съпруг, който се усмихва и ми маха сръка


Изпратен от: анонимен
сънувах, че дядо ми умира. Не каза нито дума нито нищо. опитвах се да му кажа , че стршно много го обичам и не искам да си отива .молех го да остане и да ми даде още малко време с него. минавах през някаква врата и летях като хала като граф дракула. излизах и се връщах няколко пъти .пусках дядо ми и излитах , а след това се жръщах и така се събудих не разбрах какво стана .дали почина или не .


Изпратен от: анонимен
Сънувах мъртвия си брат,че си събира багажа и пали свещи като около ковчег,но те изгасвеха.Каза,че се е скарал с мъжа ми,който също е покойник.


Изпратен от: Хаджията
Сънувах,че майка ми,която е починала е жива.Пътувахме в един микробус с група приятели,говорехме,смеехме се после един от тях ми каза - майка ти почина,


Изпратен от: анонимен
sanuvah umrql chovek


Изпратен от: анонимен
умрял брат целувка


Изпратен от: анонимен
Сънувах че имам бебе-момиченце от починалият ми наскоро съпруг.Във съня ми той беше жив и здрав.Не знам дали има нещо общо и факта че днес се навършват девет месеца от както си отиде.:( А и двамата много искахме да си имаме момиченца близначки.:(


Изпратен от: анонимен
сънувах че се самоубивам и всички мои роднини ми се карат за това


Изпратен от: анонимен
Сънувах починалия си съпруг , който беше гушнал малко дете.


Изпратен от: анонимен
Сънувах че мъртвата ми баба е жива и че я водя при нейния личен лекар а той я изгледа странно защото тя е умряла.После че я носих каза ми че ме обича и аз и отвърнах че я обичам много и накрая ми каза да я заведа до къщата и.Бихте ли ми казали какво означава.


Изпратен от: пан4о
голо тяло с отрязана глава на приятел,слекоето го слагат във вана с вода и лед


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че с починалата ми леля гледаме заедно телевизор


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че разговарям със отдавна починала моя съученичка.Тя почина при автомобилна катастрофа преди 30 години.Смяхме се,разговаряхме.Какво означава сънят ми?


Изпратен от: анонимен
сънувах че гроба на баща ми е отворен и той е в ковчега такъв какъвто го помня .


Изпратен от: анонимен
Сънувах починалия си баща с който разговарях пре родната ми къща. Хвалеше се че е продал част от двора и този човек е построил бял параклис. Показа ми го и той беше внушетелен и красив от бял материал. Беше залепен до къщата ни и се отличаваше с това че е нов.


Изпратен от: анонимен
Починалият ми баща когото обичах страшно много, се появи при мен в къщи. Беше ме страх , бях убеден че съм напълно сам. това се случи 2 или 3 пъти , след което се появи майка ми за малко ,да е жива и здрава жената.


Изпратен от: анонимен
няколко вечери сънувам, че искат да ме погребат жива, а аз моля да изчакат докато умра, защото се страхувам от тъмнината и от това, че съм жива.


Изпратен от: анонимен
Сънувах татко на колело дойде в къщи и подреди няколко дървета в камарата и си тръгна като не поиска да ми стисне ръцете


Изпратен от: анонимен
Санувам починалата си майка с тяло-нормално но лицето и е череп със червеи в очните ябълки..


Изпратен от: Галатеа
Сънувах бившата си свекърва нощта преди да я погребат.Беше много млада и много усмихната в съня ми.Каза ми ,че ще бъда много скоро щастлива,че ще се омъжа и харесва много този мъж и ще имам бебе.Помаха ми с ръка и каза ,че вече е време да тръгва и през цялото време се смеше с нежен и звънак смях.Накрая стана прозрачна и излетя като фея в кръг от светлина.


Изпратен от: анонимен
близък човек да умира


Изпратен от: анонимен
Сънувах починалият си приятел,какво значи това.


Изпратен от: анонимен
sunuvah che bashta mi e umrql i placheh na sun kakvo znachi pomognete molq !!!


Изпратен от: анонимен
Nqkoj moje li da mi kaje kakvo ozna4ava sunqt mi, a imenno sunyvah 4e deteto mi ymira kakto si igrae6e i ska4a6e na legloto padna i pove4e ne stana i nqkoj mi obqsnqva6e 4e my e sprqlo surceto.


Изпратен от: анонимен
на сън починалата ми баба ме извика, след което танцувахме с нея на някаква не бърза музика.като свърши танца тя се отдалечи и отиде да си легне.Моля да разтълкувате съня ми.


Изпратен от: анонимен
Дядо ми, когото много обичах, почина преди 31 година..Преди да почине преписа наследство, което се полага на нас с брат ми на леля ми.. тя почина преди мъжа си, с когото нямаха деца, но се оказа, че той имал две деца. И след неговата смърт те се явиха като наследници. И искат да вземат родната ни къща... Мъртвите си роднини не съм сънувала отдавна. Но сега за задушница не отидох нищо да раздам. Но на следващия ден сънувам на леля ми мъжа и- той идва при мен и ме пита" Защо никой не ми донесе баница и кисело зеле". На прошка направих топла баница, нарязах кисело зеле и ги раздадох в черквата и пред нея, но не съм ги носила да ги пеят.. хората , които взеха много ги харесаха.. А днес пък легнах следобяд по никое време към 5, много ми се доспа и сънувам, че сме дошли от някъде в моя роден град, и сме на някаква автогара. Но сградата една малка схлупена с една малка стая за чакалня. Бяхме аз и мъжа ми. И брат ми беше с нас. Очаквахме дядо ми да ни чака. Брат ми погледна в стаята, и дядо ми го е видял и излезе. Здрависаха се и леко се прегърнаха. между нас и брат ми имаше едни пейки, седяха хора някакви.. Дядо ми дойде при нас, посегна да се здрависа с мъжа ми, те не се познават. Но аз просто го взех в прегръдката си и го прегърнах много здраво и той ми отвърна. Въпреки яда си сега, в реалният живот, към него, усетих колко много го обичам и, че той ме обича..Беше станал един дребничък малък човек, беше както винаги, със сако, риза вратовръзка и панталон, но със някаква смешна шапка на главата, като мека селска шапка, малко като фес, малко като еврейска, без пискули, изглеждаше мека и удобна ( той обикновено носеше филцова шапка, бомбе ли се казва?). Като се прегърнахме, аз казах- ах дедо, дедо, толкова исках да те видя, а той каза нещо- много късно, чедо, много късно се виждаме...или нещо подобно беше.. Събудих се, но така здраво бях прегърнала възглавницата :), но сънят беше като истински.. какво ли би могъл да означава този сън и дали има отношение към делата, които водим?


Изпратен от: константин
сънувах баба ми която е починала да идва при дядо ми който е жив в тяхната къща.тя-баба ми беше много страшна.той лежи на легло и не може да става както е и в деиствителност.аз бях с кученцето ми и се опитвах да спася дядо ми от нея и да я изгоня от къщата.страхувах се много за всички.имаше много викове,лай,напрежение.сабудих се с пресъхнало гърло и доста изплашен и реших веднага да проверя какво означава съня


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че момчето което харесвам умира, както и друг мой добър приятел.


Изпратен от: анонимен
сънувах,че дядо ми умира пред очите ми...


Изпратен от: анонимен
сънувах, че починалият ми баща е бременен


Изпратен от: анонимен
сънувах починалия си баща, че е ременен


Изпратен от: анонимен
Санувах че майками ми е умряла и плачех на сан


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че съзнателно се връщам в миналото, в селото ми, нашата къща. Баба ми е още жива, кучето,което помня от малка и отдавна е починало, е там. Не знам точно колко време назад, защото пък синът на братовчедка ми беше роден и беше на възраста в която е в момента, но баба ми,баща ми и други хора бяха по-млади. Те не трябваше да ме виждат, но аз отидох при тях и разговаряхме. Те не знаеха коя съм. Тръгнах си бързо, но усетих някакво вътрешно чувство-тъга и радост,странно,смесено.


Изпратен от: анонимен
танцуване с умрял баща


Изпратен от: анонимен
Сънувах моя брат сънувах че говори с моята приятелка и тя го е питала как е и той и е казал че е добре после го е питала как са децата му и той е казал че се гледат и че са добре и после си е влезнал в дома интересуваме какво означава сънят ми.


Изпратен от: анонимен
снощи/ЧЕТВЪРТЪК СРЕЩУ ПЕТЪК/ сънувах баба ми,която е починала преди 35 години ,че е умряла и аз я обличам ,беше едно дебело тяло голо,каквато си беше и тя в действителност.Моля какво означава това ?


Изпратен от: анонимен
снощи събота срещу неделя сънувах мой приятел който почина от рак преди 4 месеца и го сънувах че е чисто гол седнал на масата на стол и майка ми и тя гола седнала до него - нещо ли лошо ли означава


Изпратен от: анонимен
снощи сънувах че с моя приятел заравяме едно умряло теле може ли някои да ми каже какво значи?


Изпратен от: анонимен
Напоследък сънувам че умирам, в някои случаи сънувам че пътувам на някъде с приятели и познати,става някакъв инцидент и само аз умирам. Друг пън сънувам че съм болна и следствие на което умирам или пък става някакво бедствие и пак умирам . Какво значи всичко това и на какво се дължи ?


Изпратен от: анонимен
Здравейте! Потресена съм от съня си и не мога да се успокоя и да дойда на себе си. Много кошмари съм имала, но такъв сън досега не ме е спохождал.Сънувах, че моята единствена дъщеря, която все още е дете, умира в резултат на нещастно събитие. Влиза в морето да се се къпе с други деца, но има буря, вълнение и тя умира, но по думите на учителите не в морето докато се къпе, а след това на сушата, в резултат на уплахата от бурята. След като избухнах в сълзи, докато спя, аз дори не успях да се събудя-спях, сънувах и плачех......изживяването беше отвратително. Тъй като не исках да повярвам на ушите си, постоянно звънях и питах в болницата за дъщеря ми.......докато някой не ми каза, че всъщност тя е оживяла, след като е умряла!!!!!!!
Успях да изпитам известно облекчение, но все още не мога да се съвзема. Какво може да означава този сън, като се има предвид, че след седмица детето има рожден ден.Може ли сънят да ме предупреждава за нещо, но не свързано конкретно с детето, а с мои лични изживявания и тревоги??


Изпратен от: анонимен
Сънувам , че съм отпред пред вкъщи и по едно време се обърнах и видях починалата ми етърва.Тя ме попита какво правя и какво прави съпругът и.Казах и добре е.И както си говорехме тя се спусна с всичка сила и взе внучето и ,което беше седнало на оградата.Аз излязох отвънка ,за да видя на къде отива и взех да плача.Качиха се на кола и заминаха малко по надолу срещу комшиите.


Изпратен от: анонимен
Sunuvah umrqlata mi baba,vse edno e jiva i e mnogo krasiva i usmihnata. v sledwashtiq moment nqkoi mi kaza che tq e umrqla, otidoh pri neq i tq lejeshe na edno leglo na nepoznato mqsto za men. Navedah se kum neq i i kazah da stane, nqkoi otstrani mi izvika che e martva i nqma kak. v sledvashtiq moment tq se razmurda otvori ochi i kaza " pribliji se da te celuna" i protegna ruce kum men. Az se navedoh,usmihnah se mnogo silno i q celunah, kogato vdignah glava vidqh kak se sbruchkva i ostarqva za sekundi.Stresnah se i se subudih


Изпратен от: Росица
сънувах бабами и дядоми който са починали, бабами плачеше за нас че и е тъжно, а после танцуваше някакъв зловеш танц, дядо ми каза именатана трима души, коъто ще починат един след друг, какво означава товаюьиь


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че баба и дядо умират, бяхме в една стая,плаках и дори в съня си, знаех,че не е истина.Странното е, че знаех, че баба е там, а всъщност я нямаше, а дядовото присъствие го усещах, не помня дали го видях, всъщност гледах дрехите му и плачех.


Изпратен от: анонимен
сънувах погребение


Изпратен от: анонимен
Сънувах ,че разговарям с моя съученичка от САЩ и майка й,която не е жива...съученичката ми говореше за брат си,че е умрял някъде незнайно къде по света,а той е жив и здрав...освен това те пълнеха багажника на колата ми с царевица


Изпратен от: manoela goergieva
Добро Утро сънувах ме бившият любовник на мама дойде у дома и даде един плик със злато и пари по късно аз намерих плика и мисля че си взех 3 по 2 или 4 по 4 не помня добре...и ги скрих какво значи това


Изпратен от: MarMar
Здравейте.
Сънувах следния сън. В началото седяхме на маса цялото семейство - аз, моите родители, брат ми и починалия ми дядо. Дядо играеше на карти с момчетата аз ги снимах и всички се смеехме. В един момент осъзнах, че дядо вече не е сред живите не разбрах как така го виждам. Започнахме да си говорим. Не помня разговора. От там нататък съня се промени. Дядо ме водеше на различни места и ми разказваше нещо. Веднага след това аз тичах да кажа на мама / той беше неин баща/ каквото той ми е разказал. Доколкото помня той разказваше различни неща от живота си /поне така мислех в съня/ като виждах нещо както той го помни и след това както всъщност е. Помня 1 от разказите от съня - гледах като на кино как той носи малко дете момиче, студено е, има и куче. Кучето донася от някъде мънички плетени обувчици. Дядо ги сложи на момиченцето. Помня как в съня си веднага след всеки такъв разказ - спомен от него отивах да разкажа на мама. След това не помня какво стана. Но видях баба/ жената на дядо и майка на мама/. Тази част беше някак по - тъжна...поне така я усещах. Не помня много освен как тя отиде на някъде толкова бързо, че ние бягахме след нея, но не можахме да я стигнем.
Някой може ли да ми каже означава ли нещо този сън и какво. Ще съм много благодарна.


Изпратен от: анонимен
сънувах някакви трупове който бяха в задния ми двор.. хвърляха ги в храстите ,къщатата и на много други места. . този човек ,който беше сред тях е мъртав от доста време


Изпратен от: анонимен
v gorata sme az i edni deca bratovchetka mi koqto e pochinala i neini priqtelki ima samo edna kola koqto trqbva da ni zakara purvo kachva men i moite priqtelki a posle se vrushta za bratovchetka mi i neinite priqtelki po put za nas te katostrofirat v sushtiq den kopaem groba na bratovchetka mi a na sledvashtiq den ima mach i ednomomiche na ime beatris idva i duhovete na bratovchetka mi i priqtelkite i idvat it eda gledat beatris zapochva da pregrushta duhovete i az pochvam da placha i bratovchetka mi galq idva ime pregrushta men zashtoto az plakah i sedim pregurnati dulgo vreme


Изпратен от: Galka
Bashta mi go udari kola na 1.06 2014. Sled mnogo borba na doktorite , sarzeto mu ne izdarja na bolkite i pochina na 18.06. Sanuvah go okolo 25 dni sled smarta mu ,, che leji vav kovcheg vav niakakv selski dvor sas jivotni . Az placheh varhu nego i go zeluvah i neshto mu govoreh. Toi me slushahe hladno i izvednaj kovchega se premesti na drugiat krai na obora. Bashta mi se zavartia na edna strana da legne udobno i kaza che iska da pospi. Ot niakade doidoha niakolko ogromni bikove i ni podgoniha da biagame. Obarnah se i kobchega na tate beshe prazen. Potarsih go i ne mojah da go nameria .Niakakv mlad maj se poiavi i kaza che heshto bilo negovo i si vzel kovchega. I taka i ne mojah da nameria tialoto na bashta mi ! Mnogo stranen san, kakvo li oznachava ?


Изпратен от: maria
Санувах че съм умряла и се гледам от високо след това санувах моя дядо които е починал и ми казва че трябва да помогне на ляля ми и аз му казвам зашо не помагаш на мен тои ми каза ти нямаш нужда от мен и тва беше


Изпратен от: анонимен
сънувах,че вече починал причтел идва във вкъщи, но е жив и тругнахме да излизаме той вървеше пред мен а аз го следвах защото търсехме къде е спрял колата. през това време си гожюворихме исках да го питам защо са ми казали, че е починал но не го направих. спомням си също че каза че ще ме нацелува и напрегръща като стигнем до колата.


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че синът ми се обажда по телефона да ми каже че баща му е починал през ноща


Изпратен от: Pamela N.
Сънувах как падаме в езеро 4 човека в кола (червен мини купър).Аз съм на задната седалка до мен едно момче (стара моя забежка).Отпред шофира момиче. При потапянето всички си помагат и иэплуват ,но аэ оставам и се одавям. Също така се видях отстрани и се откъсна парче месо от устната ми.


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че майка ми умира (а е жива). През целият ми сън не спирах да плача.


Изпратен от: анонимен
сънувах починалия си преди много години дядо, който в съня ми умира и го виждам до още 5-6 умрели хора и ги погребват в един общ гроб. Какво значи това


Изпратен от: анонимен
умиращи крави


Изпратен от: анонимен
Сънувах първи братовчед на баща ми е жена му,които са починали(чичо и леля ги наричах и бяхме много близки).Тя ми подаваше три мъжки ризи много светло сини и бледо резедави съвсем нови още опаковани.Не успях да ги взема защото в този момент чичо ми се присегна да ме прегърне и целуне.Аз осъзнах ,че е мъртъв и не е е хубаво мъртвец в съня ти да те прегръща и целува. Започнах да се дърпам и да го блъскам ,едва се отскубнах,беше кошмарно. В този момент се събудих.


Изпратен от: анонимен
Здравейте! Сънувах починалия си баща че е изпаднал в кома и лежи на едно легло ,около него имаше хора и се чудеха защо не умира. Влязох с дъщеря си която е на 3г и отидох при него ,поставих ръчичките и в неговите ,тогава той отвори очи и понечи нещо да каже но не се чу нищо и издъхна, После аз казах "Ето това е чакал да види дъщеря ми" Благодаря предварително! За пояснение бащами почина преди повече от 15г


Изпратен от: анонимен
какво означава когато сънуваш че майка ти умира и плачеш защото не искаш да те оставя ?


Изпратен от: анонимен
сънувах починалата си майка...обади ми се по телефона...питаше ме само дали съм добре и да се пазя ...


Изпратен от: анонимен
Сънувах сън . Жената, за която се грижих 8 години почина миналата година . Сряда вечер я сънувах. Много ми се зарадва и като ме видя се спусна да ме прегръща силно и да ме целува . Какво означава това .


Изпратен от: анонимен
Санувах моят внук коцето беше свит на топка и ме пита ,защо ме извадихте от гобчето ми там ми беше толкова топличко тук е много студено, беше по една ризка и панталон.Моля ви помогнете


Изпратен от: анонимен
Санувах моят внук коцето свит на топка и ме пита ,защо ме извадихте от гобчето ми там ми беше толкова топличко тук е много студено, беше по една ризка и панталон.Моля ви помогнете


Изпратен от: анонимен
СЪНУВАХ ЧЕ ТАНЦУВАМ С ПОЧИНАЛИЯТ СИ СЪПРУГ


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че приятелят ми ме оставя заряди приятелката на брат си. Какво означава?


Изпратен от: анонимен
Сънувах починал познат преди Година и нещо ми говори с майка си,която е жива и се събудих...


Изпратен от: анонимен
сънувах башта ми които е умрял да умира на ново пред мен,в съня си плаках много.Моля кажете ми какво означава,Мерси


Изпратен от: анонимен
Sanuvam ba6ta mi,koito po4ina skoro. Idva pri men bolen,az mu dadoh edno hap4e i go dignah na kraka a si be6e zaminal.toi iska6e da go gu6na i da go nnosq da ns go ostavqm za6toto kato go sloja da legne znaehme,4e 6te umre. Govore6e mi za nqkakvi pari,i po edno vreme mi kaza da go zanesa e tam na tova leglo i da go ostavq. Malko me e strah sanuvam go ne za parvi pat no tozi e po razli4en.


Изпратен от: анонимен
сьнувах поìналата си леля,чè бяга с нож в рька, от страх, че ще я убие някой


Изпратен от: анонимен
сънувах се булка и разговарях с починалият ми мъж


Изпратен от: Тана
Често сънувам починалата си дъщеричка да ми казва,че е гладна и й е много студено.Как се тълкува това?


Изпратен от: анонимен
Маика ми е сънувала баща ми,които почина преди 3 години,че тои я е целунал и после са правили любов.Моля Ви,разтълкуваите съня и,тя е много притеснена.Предварително Ви благодаря!


Изпратен от: анонимен
сънувах че починалата ми майка се връща и ми дава много пари по 10 лева чисто нови да ги прибера и аз си взех около 30 лева от тях.Какво значи това пишете ми


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че Папа Йоан Павел 2-ри преди да почине си взема сбогом с народа и лично на мен ми се усмихна и ме целуна по челото?!


Изпратен от: Гергана
Сънувах моя мъртва колежка, че ме целува. Нищо не ми каза, само ме целуна по бузата. Най-напред усетих целувката, обърнах се и видях, че Ради, която почина преди три години на 34 години.


Изпратен от: анонимен
Сънувах жив човек,че е умрял и че друг се радва на смъртта му


Изпратен от: анонимен
сънувах баба си която е починала .... говорехме си и я попитах добре ли е дали я боли нещо а тя ми отговори че вече е по добре и че вече нищо не я боли


Изпратен от: анонимен
СЪНУВАХ СЪПРУГА СИ, ПОЧИНАЛ ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ, ЧЕ Е ВЪЗКРЪСНАЛ И СЕ Е ВЪРНАЛ У ДОМА, НО ОТ НЕГО МОМЕНТ ВРЕМЕТО СПРЯ И НА КОНЦЕРТ НА ВНУЧКАТА НИ, ПОЯВЯВАНЕТО МУ ПРЕДИЗВИКА СМУТ И ОБЯВИХА,ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ СВЕРИ ЧАСОВНИКА НА 12.13...СЛЕД ТОВА СЕ ПОЯВИ ВЪЗРАСТЕН МЪЖ, КОЙТО С ДУМИ, КОИТО НЕ РАЗБИРАХ, ГО ПРИНУДИ ДА ПАДНЕ ПО ОЧИ И ТО В ЛЕГЛОТО НИ И ДА ИЗЧЕЗНЕ... ОСВЕН ТОВА ВНУЧКАТА МИ Е С ДЪЛГА ДО КРЪСТА КОСА, А Я СЪНУВАХ ПОДСТРИГАНА В СПЕКТАКЪЛА, КОЙТО ДЕЙСТВИТЕЛНО И ПРЕДСТОИ


Изпратен от: Галя Георгиева
сънувах погребението на баща си а той е починал преди година.Момчета коета обичам но не може да сме заедно беше тамс др жена.


Изпратен от: Добринка Чингарова
Сънувах починалата си майка.Возех я в една кола,беше с нова и хубаба дреха,а преди това подарихме дамска чанта на нейна колежка,тя беше много доволна!


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че познат от детските ми години ми гледа на ръка(той изобщо няма такива способности)и ми казва, че ще умра на 37г. което е точно след 10г.После гледа на моя мъж и му каза че ще умре на 57г.


Изпратен от: Дара
Сънувах баща си, който ми се яви с дрехите, с които го погребахме, но усмихнат и с червени бузи. Зарадва се че ме вижда, прегърнахме се, мисля че го целунах, но не съм сигурна. Аз споделих за проблемите си и се разплаках, той ме успокояваше и ми каза "стига толкова". Седнах в скута му, като малко дете, стиснах ръцете му и не исках да го пусна да си отиде. Събудих се плачейки.


Изпратен от: Красимира
сънувах умрялият ми дядо се връща при нас. и то няколко пъти го сънувам.


Изпратен от: анонимен
сънувах починалата си баба и една моя съседа която също е починала да си дават раздавки за бог да прости а моята малка дъщеря ги гледа


Изпратен от: анонимен
Санувах как ме убиват;;;;; УЖАС:@@


Изпратен от: анонимен
Аз съм на 16 и се казвам Гергана от Благоевград... Аз не санувам ама всичо става пеално. Напримерно вчера преятелями за малко щеше да умре в момета е болница..,... моляви кажете ми какво да правя, аз само се претиснявам за него и плача постоядно.
ПОМО6


Изпратен от: анонимен
Сънувах дядо ми,Бог да го прости,се появи в апартаментът,в който живея в момента(преди е живял той).Беше призрак,беше мокър и някак успях да го съборя на земята.остави мокър отпечатък на пода.Докато беше паднал успях да избягам.Когато се върнах с баща ми все още беше там,невидим,но аз го усещах и започнах да го целя с малки предмети,които той връщаше по мен.Бях много изплашена и усещах гняв,който се излъчваше от него.Сякаш искаше да ме нарани.


Изпратен от: Danny Rand
Сънувах,че момчето,чиито гроб открих случайно като хидох на гробищата се опитва да говори с мен,но някакъв отвратителен тип се появи пред очите ми и се събудих.Самото момче е малко по-голямо от мен,на 17 години.От тогава все се чудя как да разбера какво му се е случило.


Изпратен от: анонимен
сънувам ,че говоря по телефона с починалата ми съпруга , а тя е с друг мъж ,нещо се разпрявахме след което аз се прибрах в нещо като хотел и там имаше едно бебе което като ме чу че влизам се разплака , преместих го на друго легло и го завих да не му е студено . а то ми показа крачето си , че е студено .


Изпратен от: анонимен
Какво означава когато сънуваш починалата си майка да подрежда гардероба си


Изпратен от: r
sanvah e babata na maja na edna priqtelka mi kazva 4e jenata na vnuki e bolna ot rak i e se okolo neq


Изпратен от: анонимен
Сънувах съпруга ми който почина преди два месеца!Беше болен както и преди да почине и ми каза че някакво момче пъпчиво и грозно е дошло и той ще заминава с него!В стаята бяха и свекърва ми и двете му племенници.Съпруга ми ме държеше за ръцете!


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че стоя на д мивката в кухнята,пълна със съдове не измити до горе,почвам да си мия ръцете,майка и тя се бут с някаква гъба,тя е починала,,,


Изпратен от: марияна
сънувах че виждам мъртав познат,умрял преди около 10години и повече. Идва в къщи и изглежда много по добре от преди когато беше жив. Разговаряме и ми казва че си е намерил работа и че живота му е потръгнал...
Моля разтълкувай те ми .....


Изпратен от: анонимен
sunyvah kak me bluska kola i as ymiram


Изпратен от: анонимен
Сънувах , че бащата на най - добрия ми приятел умира защото е имал проблеми с дясното око .


Изпратен от: анонимен
Sanuvah 4e jiveem do okean ili more ne sam sigurna.V edin moment zapo4vat stra6ni buri,silen vqtar i dajd,vsichko se navodnqva i povecheto mi rodnini se sabirat vkashti,zashtoto jiveem na visoko.V sumatohata vseki da se spasqva ot vodata,razbrahme sled vreme che sestra mi q nqma.Sled kato premina burqta maika mi nameri po-malkata sestra martva.Nose6e q na race i placheshe ujasena ot tova.Sabudih se oblqna v salzi.Kakvo oznachava tozi san?


Изпратен от: Люси
Сънувах починалия си съпруг, че се връща в къщи. Посрещам го в коридора на апартамента, започвам да го прегръщам и да му се радвам и му казвам - Ти се върна, Ти си дойде! Много бях щастлива! А той хубав, висок, красив, малко огрижен - нищо не ми каза. Дали починалите ни любими хора по някакъв начин запазват връзката си с нас?


Изпратен от: анонимен
Сънувах че баба ми ми казва че в четвъртък ще умре.каза ми къде са й парите за погребението и дрехите които е приготвила за ковчега.


Изпратен от: анонимен
Умрял, че е възкръстнал, като видиш насън и ако разговаряш с него, значи благословия и миропомазване.
Умрял, че е друг човек, който е още жив, ако сънуваш значи ще изгубиш процес.
Умрял, че изпращаш погребваш, значи милосърдие.


Изпратен от: тъжната :(
Баща ми е починал преди 1 година и 3 месеца . Сънувах, че колата на баща ми се шофира сама без никой зад волана. Веднага разбрах че е баща ми и че това е неговата кола. Но след като я видях и тя се блъсна в спирката която беше срещу мен. След това повиках един мой роднина да ми помогне да разберем какво е станало но той не пожела да дойде. През цялото време ми се присмиваха някакви циганчета. След това получиш SMS с картинка на която имаше убито бебе. А след картинката получих друг SMS на който пишеше ОБИЧАШ ЛИ МЕ? или пишеше ОБИЧАШ ЛИ ГО? бях се уплашила доста но след това дойде майка ми да ме прибера вкъщи. Аз почнах да и разказвам но тя не ми отговори нищо и продължихме да вървим към дома.


Изпратен от: анонимен
Какво означава, ако сънуваш починалия си дядо усмихнат и да носи котка, а ти да се уплашиш и да побегнеш?


Изпратен от: анонимен
Сънувах моя приятелка която почина наскоро че жива и дойде да ме види за малко.Беше усмихната и по-млада в съня ми с червен пуловер и носеше някаква чанта с багаж.Дойде при мен поседна малко каза че бърза изпрати ми въздушна целувка и си тръгна.Как да тълкувам съня си?Благодаря Ви.


Изпратен от: анонимен
Сънувах че съм на погребение но чакат мъжа в ковчега да умре напълно за да го погребат,там присъстваше и съпруга ми който от 4 г. е мъртав но не ми обърна внимание и не ми каза нищо само ме гледаще и аз него.
сънувах съшо че халката ми се е спукала от самосебе си както е на пръста ми


Изпратен от: анонимен
Сънувах че правя секс


Изпратен от: сънчо
Умира ли друг човек насън значи ще се радваш.
Умираш ли ти насън, показва, че не ти достига от богатството,;щастие;ще получиш празни обещания;
Умрял ако сънуваш значи женитба.
Умрял ако ти дава дрехи, значи болест.
Умрял ако те поздрави насън значи сполука.


Изпратен от: анонимен
Тате почина скоро сънувах че се връща после пак умира и пак се събужда не знам как свърши


Изпратен от: ПД
Наскоро сънувах,че моя стара приятелка която е мъртжа е до мен и вървин на някъкав път и след това идва една кола и ябласка преди да я блъсне аз заставам пред приятелката ми но нещо стажа и колата пак нея бласка а наи-странното е че тя в деиствиртелсност беше бласната от кола


Изпратен от: анонимен
наскоро сънувах починалата ми прабаба ,лежеше на леглото и после стана да си измие ръцете а от тях падаше кал и клонки,също така ми говореше нещо но не си спомням какво точно.Какво значи това?


Изпратен от: Таниа
Сънувах как мъртвата ми баба ми казва,че баща ми винаги помага на хората ,но не и на себе си.Какво значи това?


Изпратен от: Коко Сиветров
Сънувах,че с майка ми сме болни и скоро ще умрем.
Какво значи това?


Изпратен от: анонимен
сънувах наскоро починала приятелка да се оплаква ,че е гладна и жадна след това побягна аз я догоних и се опитах да и помогна.После се събудих.Какво означава това?


Изпратен от: анонимен
Сънувах моята на скоро починала баба в катастрофа..... Тя се подаваше от входа ни с една жилетка която тя много обичаше.... незнайно как аз се озовах в вкъщи. в хола имаше човек и незнам кой беше, защото имаше щайга до главата си ... странното е че може би този човек беше дядо който в момента е жив, а баба която почина миналия месец беше там ... какво значи това??


Изпратен от: анонимен
сънувах ,че виждам как починалият ми баща се разхожда бос...какво може да значи това


Изпратен от: анонимен
сънувах че моя добра приятелка ми дава пари и след това умира.Какво означава сънят ми?


Изпратен от: МАРИО
ЗДРАВЕЙТЕ НЕМОЖАХ ДА НАМЕРЯ ПРАВИЛНО КОЕТО ДА НАМЕРЯ ДА ПИТАМ ЗА МОЯ ВЪПРОС, ЗА ТОВА РЕшИХ ПРИ ВАС !
ВчЕРА БАБА МИ ПОчИНА ОТ РАК НА чЕРНИЯ ДРОБ , И ВЕчЕРТА БЕшЕ В МОРГАТА, НА ДРУГИЯ ДЕН КАТО Я ВЗЕХМЕ БЕшЕ УСМИХНАТА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН ДОКАТО БЕШЕ В КОБЧЕГА , И ЕДНОТО ОКО БЕшЕ ЛЕКО ОТВОРЕНО СЯКАш чЕ ЛИ НИ НАБЛюДАВА ! КАКВО МОЖЕ ДА ЗНАчИ ТОВА , чЕ Е НЯКЪДЕ НА ДОБРО МЯСТО , МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !


Изпратен от: анонимен
sanuvah 4e jenami umira


Изпратен от: анонимен
Аз сънувах че кола блуска мама и тя умира на мчсто... :х


Изпратен от: анонимен
сънувам няколко вечери подред че умират мои близки но всяка вечер сънувам различни хора че умират а не един човек,а те са живи.Какво означава това?


Изпратен от: анонимен
какво означава да сънувам починал приятел да ме търси по телефона


Изпратен от: анонимен
sunuvah 4e edna na6a rodnina e do6la na gosti i umrq pri nas kakvo znachi tova ?>??


Изпратен от: Сънчо
Умрял ако те поздрави насън, значи сполука, също и женидба.


Изпратен от: анонимен
аз сънувах на скоро как майката на вуйчо ми пресича улицата за да дойде при баба и не се оглежда и я блъска автобус или тролей и всичко става в парченца кръв и ви казвам все едно беше наистина.Какво означава?


Изпратен от: анонимен
сънувах, че починалата ми свекърва носи в ръцете си бебе


Изпратен от: анонимен
На живо много молях приятелката ми да се лекува, а тя отказваше и преди 1год почина бавно и мъчително от рак.Сънувах я пак,дето ми отказваше лечението,а и казах: те сега ще ти откажат лечение,щото е късно вече и ти много се караш с докторите.Какво означава това2


Изпратен от: лили
сънувах отдавна умрял приятел на баща ми,сънувах го жив и ми говореше нещо...?!?


Изпратен от: боби
сънувах прияте от детството си че е умрял но усещтах че е живлмайка му беше там а тя е починала преде 4 години


Изпратен от: лора
н42хКогато бях 4ти клас почина един мой приятел. Снощи го сънувах, седеше на едни пейки и ме гледаше... Някой знае ли какво означава това ?


Изпратен от: valinka
сънувах баба ми в деня който почина беше доста реалистично всички се бяхме събрали на една маса а те лежеше на леглото до нас умряла облечена за погребението и изведнъж си отвори очите стана почнахме да си говорим аз не можех да осъзная какво ства никой в стаята не и обърна внимание и не се впечатли от това тя стана разходи се говорихме си каза ми че това е нещо нормално и че до 4о-тия ден може да се разхожда така ама да си я погребем също ми каза нищо др не се сещам от съня. После си легна на леглото и затвори очи. незнам дали има нещо общо но след месец правим 1 година от смъртта и



Изпратен от: mimi4eto
Сънувах, че много важен човек за мен се удави.Даже аз бях виновна.Много плаках в съня си и казах на неговите приятели че той е всичко за мен и че много го обичам.А наяве немога да си го призная пред всички.


Изпратен от: марна
сънувах починалия си баща с който се сбогувахме,той ме прегръщаше, целуваше и плачеше.Знаехме че заминава и няма да се върне никога...тръгвайки видях да носи в ръка на синджир цифрата 72.какво означава сънят ми?


Изпратен от: nikolai
на 12 9 погребах бабаси и на 13 вечерта санувах 4е както я зариват ковèгат и е открехнат от кум главата и и се вийдасше коси4ката какво означва това


Изпратен от: Mariqna
Сьнувах починал приятел,който умира отново и брат му също.Какво означава съня ми?


Изпратен от: иванка
мама епочинала преди две години сънувах я как ще я погребваме а тя стана от леглото аз я връщам на леглошо в това време дойде шофьора който ще якара към гроба да провери дали наистина е будна просто скочих от ужас


Изпратен от: мара
сънувах починалия си приятел,който легна до мен и ми каза,че идвал само за един месец.Какво означава съня ми?


Изпратен от: spectrumnet
удавен


Изпратен от: Атнанаска
Сънувах умрял най добрия ми приятел и баща ми


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "УМРЯЛ (виж МЪРТЪВ, СМЪРТ, УМИРАНЕ)."
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.