Съновник - разтълкувайте сънищата си

ЧАНТА ако сънуваш :: Съновник

ЧАНТА - сънуваш ли, ще таиш някаква надежда. Ако я носиш, предстоят ти грижи и отговорности. Ако я изгубиш, ще те порицаят. Ако намериш чанта, ще се изявиш, ще те забележат. Ако сънуваш дамска чанта, ще трябва да се пребориш с интрига, ако е мъжка, проблемите ти ще опират до пари или материални придобивки. Ученическа чанта е знак за добри възможности, които пропиляваш от небрежност.
Ако сънуваш чанта — ще се възмутите; ако я носите — лекомислието Ви ще Ви попречи в бизнеса, ако е празна — възможно е да загубите работата си; ако е пълна — очаквайте гости.

"ЧАНТА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
сънувах че ми откраднаха чантата с лекарства и документи


Изпратен от: Мен
Може би трябва да потърсиш и какво значат тези странни знаци на монетата, сигурно си ги виждала някъде...


Изпратен от: рени
сънувах странен сън,от автомат за цигари ми се връща една странна монета като звезда и с някакви различни инициали непознати за мен,след това си тръгнах и изведнъж от друг автомат започват да се исипват много подаръци детски играчки и дамски чанти и аз естествено се натоварих с много подаръци в яантите слагах монети пръстени портмонета.какво ли означава това дали да не си пусна тото или лотариен билет.какво ще ме посъветвате?


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ЧАНТА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.