Съновник - разтълкувайте сънищата си

ЧЕРВЕЙ ако сънуваш :: Съновник

ЧЕРВЕЙ - ако сънуваш, значи имаш големи възможности. Ако видиш много дъждовни червеи, приятелите ти са неверни или користни. Ако късаш или мачкаш червеи, пари и материални блага щедро ще се изсипят в дома ти. Ако използваш червеи за ловене на риба, ще поставяш на изпитание късмета си.
Ако сънуваш червей — ще получите приятна любовна връзка; ако са големи — ще Ви наклеветят; ако са малки — пари; ако са много — грижи с деца.

"ЧЕРВЕЙ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-02-08 Час: 11:00:02
Сънувах,че част от кожата на корема ми е много тънка. А под нея лазеха черни дълги червей. Бяха живи. Майка ми беше до мен. Тя ги вадеше един по един. Нямах болка, само отвращение.


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-01-23 Час: 11:19:09
сънувах че имам поразяване на летния ми крак и там в раните са се насъбрали червей голями малки движехасе, търсех помощта на други хора бях на вън по едно време ги нямаше червеите но пак се появили , беше ужасно

Тълкуване на съня


Изпратен от: до 76
Дата: 2021-12-22 Час: 12:24:59
Сънувах, че в лявата ми длан под кожата се размножават червеи бели, черни, малки, големи.По късно тръгват да се движат под кожата към ръката ми. тълкува ли се някак този сън?

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Червеите бяха в парче кърваво месо,което режех.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ЧЕРВЕЙ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.