Съновник - разтълкувайте сънищата си

ЧЕРВЕЙ ако сънуваш :: Съновник

ЧЕРВЕЙ - ако сънуваш, значи имаш големи възможности. Ако видиш много дъждовни червеи, приятелите ти са неверни или користни. Ако късаш или мачкаш червеи, пари и материални блага щедро ще се изсипят в дома ти. Ако използваш червеи за ловене на риба, ще поставяш на изпитание късмета си.
Ако сънуваш червей — ще получите приятна любовна връзка; ако са големи — ще Ви наклеветят; ако са малки — пари; ако са много — грижи с деца.

"ЧЕРВЕЙ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-02-08 Час: 11:00:02
Сънувах,че част от кожата на корема ми е много тънка. А под нея лазеха черни дълги червей. Бяха живи. Майка ми беше до мен. Тя ги вадеше един по един. Нямах болка, само отвращение.


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-01-23 Час: 11:19:09
сънувах че имам поразяване на летния ми крак и там в раните са се насъбрали червей голями малки движехасе, търсех помощта на други хора бях на вън по едно време ги нямаше червеите но пак се появили , беше ужасно

Тълкуване на съня


Изпратен от: до 76
Дата: 2021-12-22 Час: 12:24:59
Сънувах, че в лявата ми длан под кожата се размножават червеи бели, черни, малки, големи.По късно тръгват да се движат под кожата към ръката ми. тълкува ли се някак този сън?


Изпратен от: анонимен
Червеите бяха в парче кърваво месо,което режех.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ЧЕРВЕЙ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.