Съновник - разтълкувайте сънищата си

ШАПКА ако сънуваш :: Съновник

ШАПКА - видиш ли насън, ще се радваш на придобивка. Ако носиш шапка на главата си, ще се замогнеш, ще подобриш финансовото си състояние. Ако носиш много шапки на главата си, грижите ти ще се умножат. Ако шапката ти падне, откраднат ти я или вятърът я духне от главата ти, ще изпуснеш печалба или ще загубиш доверието на приятелите си. Ако държиш шапката си в ръце, вместо да я носиш на главата си, ще те унижават. Ако сънуваш неудобна шапка или насън шапката ти е прекалено голяма или прекалено малка за главата ти, ще изживееш голямо разочарование. Ако си сменяш шапката с някого, значи ще се опитваш да надхитриш съдбата си. Ако шапката ти е стара и скъсана, ще търпиш лишения и загуби. Ако си купуваш нова шапка, ще започнеш нова и по
Ако сънуваш шапка — този сън Ви предсказва почести и уважение; ако я намерите — щастие, ако е нова и хубава — печалба; ако е проста — благополучие; ако по нея има цветя — глупост; ако е семпла — мъдрост; ако е червена — не досаждайте на хората, които не Ви обръщат внимание; ако е синя — задоволство; ако е жълта — покорност; ако е бяла — почит; ако е розова — любов; ако е скъсана — ще се лишите от нещо; ако я грабне вятъра — голяма печалба; ако падне от главата Ви — премеждие; ако са много — ще получите големи грижи; ако е от слама — ще излезете от затруднено — — то положение; ако е дебела и плътна — грижи и неприятности; ако е мокра или кална — ще се окажете в лоши отношения с някого.

"ШАПКА" - Сънища, коментари и тълкувания

Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ШАПКА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.