Съновник - разтълкувайте сънищата си

ВОЕНЕН, ВОЙНИК (виж УНИФОРМА) ако сънуваш :: Съновник

ВОЕНЕН, ВОЙНИК (виж УНИФОРМА) - че си, ако сънуваш, напразно се тревожиш, защото те чакат радостни и весели дни. Ако насън видиш другиго войник, значи ти предстоят грижи, свързани с близък човек. Ако видиш много войници насън, предстоят неспокойни дни. Ако са на парад, задават се празници.

"ВОЕНЕН, ВОЙНИК (виж УНИФОРМА)" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: таничка
Бях в Ирак по улиците беше пълно с техни военни.Но изглежда че в страната Ирак има вечерен час но аз не знам.Беше обяд и гледам,бях на улицата задава се танк вътре с немски войници.Хората като ги видяха немците започнаха да бягат.Аз се уплаших и се събудих.


Изпратен от: danny
сънувах, че се разхождам из малко градче. всичко беше много странно. там видях войник с униформа, каквато никога преди не съм виждала. привлече силно вниманието ми и помолих за снимка, но един по възрастен мъж ме изгони. аз се отдръпнах и те се качиха в кола, но не тръгнаха, а стояха на едно място. ако има някои, които да ми каже какво означава ще съм благодарна.


Изпратен от: анонимен
Сънувах,че някакъв войник ме нападна и искаше да ме убие !


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ВОЕНЕН, ВОЙНИК (виж УНИФОРМА)"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.