Съновник - разтълкувайте сънищата си

ВОЙНИК ако сънуваш :: Съновник

ВОЙНИК - Ако сънуваш войници — скоро някой ще се държи враждебно с вас; ако Вие сте войник — ще намерите покой в живота; ако са много — ще Ви се случи радост и веселие; ако говорите с тях — добра печалба; ако се сражават — предсказва тежка работа; ако са новобранци — любовна авантюра.

"ВОЙНИК" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-11-12 Час: 11:35:14
Здравейте ! Сънувах че бях с кръстника ми в центъра. Той ме попита искаш ли да слезеш с мен да влезем в мола ? Аз му отговорих : "не кълтята не искам ще те изчакам в колата " . Попита ме дали искам да ми купи нещо да ям , казах му че искам пица и кока кола . Докато го чаках една кола спря зад нашата слязоха 6/7 войници . Единия от тях каза : " Хей татко ти ни е говорил много за теб " Аз казах но аз не ви познавам явно сте били една армия с тати . " Той ми отговори "да , беше прекрасен войник ! " :) Аз ги попитах "Да но как го помните той от години не е служил в армията !? " А те ми отговориха "подобен приятел не се за забравя , да го поздравиш като си отидеш , единия също така каза на останалите съберете се момчета да се снимаме , детето да покаже на Гошето снимката " Снимахме се , пожелах им лек път и силата да е с тях и тръгнаха ! ;)

Тълкуване на съня


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ВОЙНИК"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.