Съновник - разтълкувайте сънищата си

ГОЛА ЖЕНА ако сънуваш :: Съновник

ГОЛА ЖЕНА - Ако сънуваш гола жена — ще Ви се случи голям успех; ако жена я сънува — измама; ако спите с нея — печалба; ако тя спи с мъж — в скоро време ще се притеснявате от роднина; ако е гола вашата любовница — промени към добро; ако е гола и хубава — грижи; ако говорите с нея — ще получите неприятно известие; ако я обличате — приятелство; ако е много дебела — чест и радост; ако е саката, неугледна и черна — ще се срамувате от ваша постъпка; ако гледате снимка с гола жена — последствията ще са неприятни.

"ГОЛА ЖЕНА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: Джеймс
Дата: 2024-01-03 Час: 17:49:10
Сънувах мъртвата си майка чисто гола спеше на леглото на дъщеря ми , а на другото легло лежеше друга гола жена , те се познавха, и двете бяха леко пълни, а другата жена спеше на леглото на сина ми,а дъщеря ми лежеше до нея по нощница.

Тълкуване на съня


Изпратен от: Гола жена
Дата: 2022-11-13 Час: 09:05:32
Сънувам себе си гола да танцувам пред непознати мъже и моя мъж. Когато видях съпруга си се опитах да се скрия в една стая.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-08-28 Час: 15:39:51
Сънувах се чисто гола и мъжът ми беше с мен вечерта на открито после се озовах гола в леглото с приятелят му а той беше прав в стаята до нас

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-07-31 Час: 21:24:03
Сестра ми гола лежи на поляна със червени цветя.Бял и черен лебед плуват в бистро езеро

Тълкуване на съня


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ГОЛА ЖЕНА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.