Съновник - разтълкувайте сънищата си

ВРАТА ако сънуваш :: Съновник

ВРАТА - ако насън видиш вратата на къщата си, ще имаш сполука. Ако гори с пламъци, някой от семейството ще умре. Ако е заключена и не можеш да влезеш, ще се скараш с някого у дома. Ако е отключена или широко отворена, семейството ти лесно ще спечели пари. Ако сънуваш, че разбиваш врата, за да влезеш, ще имаш сериозни проблеми с роднини или влиятелни личности. Ако насън виждаш вратата да се открехва и пак да се затваря, значи ще те въвлекат в семейна вражда или интрига.
Ако сънуваш врата — ще успеете в начинанието си, особено в любовта; ако тя е затворена — ще преодолеете разни препятствия, но не бива да се успокоявате с това; ако е заключена — възможно е да загубите печалбата си; ако е собствената Ви врата — препятствие на работата ви; ако гори — смърт; ако спите пред църковната врата — ще се успокоите; ако я отваряте — ще избегнете обида; ако е разбита — среща с приятел.

"ВРАТА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: Маргарита
Дата: 2022-11-18 Час: 08:13:34
Сънувам, че излизам за малко от вратата към улицата на село, и се обръщам да вляза , се оказва заключена. Реших да прескоча оградата, но се събудих.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-03-07 Час: 14:31:19
Сънувах , че в чужда къща , на приятел, в която аз живеех, откачам една врата и почвам да я нося, какво означава това

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Отвориха ми се една след друга златни врати

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Вратата ако е заключена насън, значи ще изгубиш службата си или печалбата си.
Вратата на къщата си ако сънуваш, че не намираш, значи препятствие на работите ти.
Вратата на къщата ти ако сънуваш, че гори, значи смърт.


Изпратен от: Даяна
Сънувах ,че не мога да затворя една врата какво означава ? Благодаря предварително :)


Изпратен от: МИМИ
Сънувах,че докато спим със съпруга ми отнякаде полъхва вятър,става ми хладно. После сънувам,че ставам,отивам на коридора и виждам външната врата широко отворена.искам да я затворя но немога.После се изплаших изапочнах да викам съпруга си по име.Моля Ви ако можете разтълкувайте го.Беше като наистина


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ВРАТА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.