Съновник - разтълкувайте сънищата си

ВЪЛК ако сънуваш :: Съновник

ВЪЛК - ако видиш в съня си, ще откриеш, че имаш сериозен враг или съперник. Ако те нападне в съня ти, наяве противник ще се опита да те уязви. Ако успееш да се опазиш, значи ще се опазиш от нападките на зложелател. Ако те ухапе и пусне кръв, ще понесеш сериозни загуби. Ако успееш да го убиеш, ще се отървеш от неприятел. Ако ядеш от месото му, значи победата ти е окончателна. Ако насън чуеш вълци да вият, ще понесеш много обиди и подигравки. Ако видиш вълчица с вълчета, значи срещу тебе се крои заговор.
Ако сънуваш вълк — враговете Ви ще Ви нападнат; ако те напада — лошо за враговете ви; ако го ядете — ще победите неприятелите си; ако победите вълк — смърт за ваш враг; ако са много и им попречиш да се доближат до вас — ще се освободите от злоба, щета и напаст; ако се борите с тях — скарване; ако вият — някой ще Ви обиди; ако ги гоните — пазете се от лошите Ви съседи; ако сте близко до тях — ще получите материални щети; ако Ви преследват — печалба; ако сте на лов за вълци — ще разберете що за приятели Ви обкръжават; ако ръмжат — лоши новини; ако избягате от тях — някой мисли за вас; ако Вие се сънувате като вълк — ще попаднете сред лоши приятели и съветници.

"ВЪЛК" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Сънувах ,че съм късно вечерта в гората.Най-странното беше че аз самият бях един черно-сив вълк.Имаше и други вълци , с които се борех сякаш пазех нещо , но не знаех какво е то ...
Накрая се събудих целия потен и задъхан.
Моля да ми кажете какво означава сънят ?


Изпратен от: анонимен
незнам


Изпратен от: анонимен
Здравейте,
Сънувах, че огромен черен вълк напада хората в малко селце, но и аз съм там сред тях. Успях да избягам и се скрих в една къща с двор, в която живееха две жени - майка и дъщеря. Сякаш вълкът гонеше точно мен убивайки всеки по пътя му. Накрая ме намери и влезе в къщата. Ние избягахме в задния двор, където имаше две огромни дървета. Аз се покатерих на едното, а жените на второто. Вълкът остана да чака под моето дърво. Изведнъж усетих , че няма интерес да убива друг, защото беше достигнал целта ... и се събудих.
Някой може ли да ми каже какво означава този сън :(


Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Сънувах, че на една висока скала лежи вълк /защо реших така, приличаше като на куче, но вътрешно останах с убеждение, че е вълк/. Погалих го, но после се разбуди и скочих на едно дърво и започнах да слизам от него. Под дървото беше същия вълк, който ме чакаше, беше опитомен. Аз го поведох в някакъв град, като го пазех от хората. Той се уплаши и скочи като кутре в мен да го защитя и пазя. но вече беше черен за цвят. Въобще не мога да го разбера този сън.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
сънувах, че съм в някаква гора с двама човека и в далечината имаше огромна бяла мечка. тя ръмжеше и тръгна да бяга към нас,но не да ни нападне,а да избяга от огромни,страшни вълци-върколаци(имах чувството,че са и двете). качихме се на едно огромно дърво се спасихме. после се озовахме в някаква къща и други ни помагаха и ни обясняваха, че се намираме на място ,където през цялото време огромните вълци нападат всички хора и беше нещо като военна зона. през цялото време умирах от страх. по едно време се появиха някакви кози,които май ни помагаха и кучета. точно преди да се събудя имаше нападение и един черен вълк скочи срещу мен, но от другата страна се появи бял вълк и го захапа и ме спаси. всички животни бяха по-големи от обичайното.


Изпратен от: анонимен
Сънивах глутница вълци и заек след тях. Не зная дали го изядоха - май да. до мен се доближиха няколко сиви вълка и се опитаха да нападнат дете зад мен. Респектирах ги с думите, че сме от едно братство и жестове с ръце. Опитаха се да нападнат и мен но ги възпирах с ръце без да ме ухапят. С тях имаше един чисто бял вълк - много красив - и искаше да му помогна. Тогава видях, че някой жесток идиот му е вързал муцуната с тел за да не може да се храни. Развързах телта и видях, че има още една. Развързах и нея. Погалих го и изпитах много приятно чувство. Явно и на него му беше приятно и ми беше благодарен След това той се върна при глутницата за да се храни а аз започнах да уча другите хора как да се предпазват от нападение на вълк без те да пострадат но и без вълкът да пострада.

Моля, ако някой може да го разтълкува.
Наистина много харесвам вълците.


Изпратен от: анонимен
сънувах вълк, който се умилкваше около мен и все гледаше да се гушне в мен, полагаше глава в скута ми и като малко дете искаше да го галя. Където и да отидех ме следваше и всеки път, когато се спирах идваше при мен, за да се гушка.
Как се тълкува този сън?


Изпратен от: анонимен
Сънувах , че се разкарвам с приятелка и видяхме две момченца да крадат дърва от някакви кашони. Питахме ги защо .. но те вместо да ни обяснят ни казаха , че отзад на съседния блок убивали овце и ние отидохме да проверим . Приятелката ми не поиска да види за какво става дума за това стоеше в началото на блока и ме гледаше накъде отивам . Вървях и наблюдавах как убиват животни , но не овце , а горски животни . Убиваха ги един старец и две млади жени на около 20/25 . Както вървях и се оглеждах видях един вълк да лежи в купчина от умрели животни и си помислих , че и той е убит , но той премигаше след това видях , че му няма нищо и го извиках . Той дойде игриво и помолих хората да ми го дадат ,а аз ще им предоставя някакво месо в замяна на вълка.


Какво означава съня ми ??


Изпратен от: desi
Здравейте,
сънувам глутница вълци сиво-бели много красиви стоят на една улица от която аз трябва да премина, с тях беше и конче силно казано, по скоро беше Пони със счупен преден крак в кафяв цвят, но Понито не беше жертва то беше с тях с глутницата. Решавам, че ще вървя на пред и ще премина покрай тях незабелязано. В момента в който тръгнах напред една стара жена ме спря и ми казва да се върна и да бягам, обземе силен страх и реших да се върна в момента в който тръгнах обратно глутницата ме подгони и Понито също бяха озверели. На самия път имаше порта от мрежа, която се затваря с някакъв синджир, аз правех многократни опити да заключа вратата и накрая успях, през това време Понито се опитваше да ме рита със счупеното си копито, а вълците се хвърляха озверели на портата. Това е накрая се спасих и се събудих.


Изпратен от: антон
сънувах сиво-бели вълци, които не ми навредиха с нищо а само си играеха на известно разстояние от мен, a аз ги наблюдавах отстранил.В съня ми се появи и починал дядо,който също стоеш близо около мен без да ми говори нищо а имаше само присъствие.Какво означава този сън


Изпратен от: анонимен
вярно е ..


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ВЪЛК"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.