Съновник - разтълкувайте сънищата си

КОН ако сънуваш :: Съновник

КОН - Ако сънуваш кон — известие; ако кон или коне бягат волно — трудът Ви няма да бъде напразен; ако го държите за юздата — ще се изпълнят мечтите Ви за добър бизнес; ако конят е натоварен — ще Ви се случи непосилен труд; ако е умрял — сложен живот; ако е дял — шеметен успех във финансовите операции в службата; ако е червен — слава или чест; ако е сиво-бял — ще Ви се случи семейна радост; ако е черен — ще преживеете мрачни дни; ако е кафяв — ще получите постоянна работа; ако си купувате — богатство и нова рожба; ако е оседлан — очаквайте гости отдалеч; ако Ви обкръжават — ще получите неприятности с колегите си; ако сам яздите — бъдете спокойни, работата Ви ще завърши с добър край; ако го подковавате — няма да се осъществи желанието Ви за пътуване, но това е за добро; ако се ритат — ще получите голяма чест; ако бягат покрай вас — загуба; ако са впрегнати — ще Ви се присмеят; ако изхвърлят ездач — големи неприятности с мъж; ако цвилят — любовно обяснение ще чуете; ако тичат — ще се избавите от един несъстоятелен човек; конска грива — внимавайте, грози Ви опасност; конско копито — ще отпътувате на далечно и щастливо пътешествие; ако е коняр — пазете се от хора, с които сте се запознали скоро.

"КОН" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-04-22 Час: 10:58:49
Сънувах кафяв мил кон който ме наблюдаваше като спя.легна си до мен и като малко дете ме гали и гушка . Красива коса и много чист кон. Галих му гривата и я рязах. Събудих се и като една сила стана и замина конят

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-09-03 Час: 23:25:31
Сънувах,тъмен цвят кон ме вози,но бягаа по скалите на надолнище,треперих но си виках ако се хлъзне по скалите ,ако аз падна ,но имах смелост и си казах ,ами ако падна свършвам...събудих се и дълго не можах да заспа..часът беше 3 и 20...

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-03-07 Час: 14:36:59
Сънувах че съм отишла за нещо в началното ми училище. Когато излезна от него ме обгради ха кучета и започнаха да ръмжат. После от някъде се появи бежав кон(жребец) и застана между мен и кучетата. Опитваше се да ме пази.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "КОН"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.