Съновник - разтълкувайте сънищата си

МАЙКА ако сънуваш :: Съновник

МАЙКА - Ако сънуваш майка си — този сън е на добро; ако е починала — ще живеете дълъг живот; ако говорите с нея и Ви каже, че е дошла за някого — смърт в семейството; ако тя умира — това е знак за труден период в живота ви; ако не я познаете — необходимо е да се посветите на музиката; ако плаче — веселба.

"МАЙКА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-01-23 Час: 06:18:52
Сънувах починалата си майка с диария. После отварях прозорци за да се проветри.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-01-04 Час: 05:28:29
Аз бях сред хора, които ми оправяха автомобила, едната беше моята кръщелница и нейният брат. Братът оправи колата и всички тръгнахме, по пътя кръщелницата каза кой ще закара майка ти утре на лекар, ние не говорим с нея, че само аз съм говорела с нея? Майка ми почина преди 18г и на сън често ми се явява. Върнах се при колите, майка ми лежеше в една кола на задната седалка покрита с одеяло, като влязох при нея тя седна на седалката, беше с късо подстригана коса, попитах я в колко часа да дойда да те взема утре, (имаше записан час за лекар) и боли ли те (сякаш в корема и имаше топка) ? Тя започна да говори направо - бременна съм, ударила съм сърцето...и започна да изброява и други болести. Аз се натъжих и въздъхнах и и казах (не очаквах, че е бременна, мислех, че просто е болна) - нали знаеш, че това ще убие и двете ви (визирайки нея и плода)? Помислих и че ще ходи в болницата да прави аборт утре. Майка ми беше на 50г и беше много болна в реалния живот, това наистина би я убило. Много ме натъжи това което видях и чух, после се събудих разтревожена.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2024-01-03 Час: 11:50:54
Сънувах починалата си майка (преди два месеца),че е облечена с красива червена рокля .Там бяха и баща ми и други починали роднини .Майка ми много искаше да отидем да видим апартамента на любимата й племенница. Тръгнахме, но никъде не стигнахме .Събудих се .

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-11-23 Час: 17:06:27
Сънувах починалата си майка че се гледа в огледалото и не се харесва и събрала багаж в торбички и го наредила в спалната

Тълкуване на съня


Изпратен от: Анонимен
Дата: 2023-11-22 Час: 12:01:08
Сънувах,майка си, която почина , преди по -малко от месец с новородено бебе и го галеше

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-06-29 Час: 08:32:12
Сънувах че покойната ми майка умира отново много плаках преживях го много по тежко отколкото когато почина наяве много плаках не можех да дишам

Тълкуване на съня


Изпратен от: Анонимен
Дата: 2023-06-26 Час: 16:45:55
Сънувах починалата ми майка,че ми казва нещо но не я разбрах,и в следващия момент сънувах че умира отново

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-04-01 Час: 18:37:33
Починалата ми майка,бродира бяла покривка за маса.В същото време разговарям и с починалия си син,който е облечен с някаква фанелка,като мрежа,но в същност говоря с брат ми,който е жив.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Дата: 2023-03-15 Час: 06:28:01
Починалата ми майка ми изпраща колет със златни пръстени много красиви

Тълкуване на съня


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "МАЙКА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.