Съновник - разтълкувайте сънищата си

ГАРВАН ако сънуваш :: Съновник

ГАРВАН - ако видиш насън, значи ще срещнеш изскусен лъжец, измамник или прелъстител. Ако го чуеш да грачи, ще научиш лоши вести. Ако кръжи над главата ти, грози те опасност. Ако видиш ято гарвани, пази се от кражба или изневяра. Ако край тебе или около дома ти кръжи ято гарвани, премеждията ще са не само за тебе, но и за близките и приятелите ти. Ако гарван се спуща към тебе в съня ти, предсказва опасност за живота, смърт на близък или на роднина. Ако се опитваш да уловиш гарван, ще страдаш по измамник или донжуан. Ако насън ядеш гарваново месо, ще те залюбят и ще се ожениш по любов. Ако в съня си убиеш гарван, ще се измъкнеш невредим от голяма опасност. Ако видиш мъртъв гарван, ще се отървеш от тежка болест. Ако насън намериш или държиш гарваново перо, ще научиш, че някой таи дълбока любовна страст към тебе.
Появява се често в сънищата — той е пратеник на отвъдния свят. Понякога е предвестник на смърт или тежка болест за хора от обкръжението ни. Ако сънуваш, че гарван грачи — предсказва загуба; ако го видите — ще получите нов приятел; ако го ядете — богатство, женитба за любимия Ви човек; ако носи нещо в човката си — ще намерите пари.

"ГАРВАН" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-01-29 Час: 11:49:44
Сънувах гарван, който се спусна към мен и ме уплаха по ръката


Изпратен от: анонимен
На 24.10.2015 ,през нощта сънувах следното : гарван който беше говорящ и повтаряше след мен разни ,по скоро смешни изрази,беше галъовен ,наперен и хубав-нямах усещането за нещо лошо,дори му се радвах.Помислих си -най- сетне виждам говореща птица.Въпреки всичко негативно,което прочетох за сънуване на гарван ,нямам усещането за нещо неприятно или фатално.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ГАРВАН"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.