Съновник - разтълкувайте сънищата си

АПАРТАМЕНТ ако сънуваш :: Съновник

АПАРТАМЕНТ - че купуваш, ако сънуваш, скоро ти предстоят добри промени в личния живот. Ако е празен, жадуваш за сексуални подвизи. Ако насън посещаваш апартамент, в който си живял, чака те разбирателство с роднини. Ако влезеш в порутен, мрачен апартамент, здравето ти ще се влоши или любовната ти връзка ще се разпадне.
Ако сънуваш богато обзаведен апартамент вашето прекалено разточителство, чиято единствена цел е да Ви издигне в очите на другите, ще Ви доведе до много затруднено материално положение; ако го посещавате — положението Ви в обществото ще се промени в положителна или отрицателна посока, в зависимост от това дали състоянието на апартамента е добро или лошо; ако не го притежавате — ще спечелите благодарение на труда, който ще положите.

"АПАРТАМЕНТ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-02-27 Час: 12:05:31
Сънувах баща си (който живее далеч от нас от повече от 10г, тъй като са разведени с майка ми), че продава апартамента (мрачен, разпадащ се), в който съм отраснала, на циганин и аз се опитвам да си го върна.


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "АПАРТАМЕНТ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.