Съновник - разтълкувайте сънищата си

ГЛАВА ако сънуваш :: Съновник

ГЛАВА - ако сънуваш собствената си глава, ще имаш късмет. Ако е твърде голяма или с буйна коса, ще се радваш на чест и богатство, а ако е малка, остригана или плешива, ще те споходят бедност и сиромашия. Ако в съня ти главата ти е деформирана, скоро ще изпаднеш в заблуждение, а ако е окървавена, ще те сполети голямо нещастие. Ако сънуваш, че имаш две глави, чакат те благополучие и просперитет. Ако миеш главата си насън, значи ще се освободиш от грижи, ще ти провърви. Ако сънуваш главата си наранена или отсечена, ще загубиш богатството си или уважението на хората. Ако видиш отсечена глава, ще те измамят, ще изпаднеш в беда. Ако ти сечеш нечия глава, ще победиш враговете си и ще надвиеш конкурентите си. Ако насън имаш животинска глава, ще ти се присмиват. Ако режеш главата на животно в съня си, ще имаш неприятности и проблеми. Ако гледаш животински глави насън, значи хората, на които разчиташ, са далеч под очакваното професионално или морално ниво. Ако сънуваш, че имаш само половин глава, значи ще постигнеш успех, който надхвърля възможностите ти. Детска глава в съня е обещание за непредвидена радост.
Ако сънуваш глава — този сън е свързан с ваши роднини или хора, които работят с вас; ако тя се усмихва — ще Ви обичат; ако има неприятно изражение — Вашите близки са доволни от вас; ако е отрязана — грози Ви опасност; ако е високо вдигната — ще настъпи промяна в общественото вя положение; ако я облягате на нещо — скоро ще бъдете тъжни; ако е голяма — ще получите чест н богатство; ако е малка — надежда; ако е овча — печалба; ако е на животно — беда; ако е отсечена — смърт за роднина; ако е с косми — скръб; ако е остригана — загуба; ако е красива — щастие; ако отсичате нечия глава — ще победите враговете си; ако е човешка — грижи; ако я миете — проблеми с мъж; ако са две на едно тяло — благополучие; ако са много — скандал в дома ви; ако е с много големи уши — слава; ако е сива — неприятности; ако е с бяла коса — богатство; ако е арабска — далечно пътуване.

"ГЛАВА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: анонимен
sunuax 4e glavata mi q nqma dva dni a na tretiq se poqvy


Изпратен от: анонимен
санувах много глави/агне6ки или яре6ки/през цялата но6т бях много нервна и неспокоина.сутринта в 5 4аса станах да пия кафе .главите на агнетата биаха отсе4ени -само глави без тяло и -бяха без козина а очите им -бяха големи -4ерни и силно се открояваха .какво оъна4ава


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ГЛАВА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.