Съновник - разтълкувайте сънищата си

СМЪРТ ако сънуваш :: Съновник

СМЪРТ - Ако сънуваш смърт — вж. МЪРТВЕЦ.

"СМЪРТ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: Карина
Дата: 2022-05-23 Час: 23:32:43
Сънувах как малкия ми брат умира. Беше блъснат от нещо, което не мога да си спомня. *Сънувах този сън отдавна*.

Така и преди два дни, сънувах как с татко правим нещо. Телепортирах се, на много познато място. Това място, всъщност беше мястото преди "инцидента". Аз хванах брат си, и го дръпнах към себе си. Това нещо, което го уби, ме беше наранило зле.

И тогава се събудих от този кошмар????


Изпратен от: Иванчо
Дата: 2022-01-16 Час: 08:09:00
Сънувах, че съм част от някаква организация. Нещо като група за подпомагане на хора в лошо положение. Та тази организация реши да направи сбирка някъде на морето. Събраха хората в нещо като пещера близо до морския бряг. Казаха им че е хубаво преди ритуала да си сложат инжекции с витамини. В момента който започнаха да се боцкат, изпълзя голяма каменна змия и запечата входа. Оказа се че инжекциите са смъртоносни. Стоях пред каменната врата и се опитвах да я отворя или изкопая по някакъв начин.... В същия момент пристигна адвокатът на въпросната организация. Метнах го в плиткото и започнах да го налагам, защото хората бяха загинали.... Та така се събудих.....


Изпратен от: анонимен
Дата: 2022-01-13 Час: 01:02:59
Сънувах, че дядо ми е починал, докато баща ми го е карал до вкъщи, но не в катастрофа, а просто ето така. Баща ми не искаше да ми каже, но майка ми ми каза, без баща ми да разбере. След това със сълзи на очите излязох навън, и защото има едно момче, което харесвам от друг град и беше си дошъл с негови роднини близо на неговите години. Излязох всичко ми беше минало, все едно нищо ми нямаше. Тях ги нямаше, но си писах с момчето, което е братовчед на момчето, което харесвам и по едно време писах на братовчед му, че той ми е писал, но не ми беше писал.


Изпратен от: анонимен
Дата: 2021-12-26 Час: 10:40:30
Умряха родителите на дядо


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "СМЪРТ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.