Съновник - разтълкувайте сънищата си

ГРАДИНА ако сънуваш :: Съновник

ГРАДИНА - да видиш насън, е радост и споделена любов. Ако насън се разхождаш в градина, душата ти ще намери покой и ще се отдадеш на развлечения. Ако сънуваш, че поливаш или обработваш градина, ще се ожениш щастливо, а ако си женен, ще имаш огромно семейно щестие. Ако градината е зелена или пълна с цветя, домът ти ще е пълен с деца, а за хората на изкуството това е знак, че ще създадат шедьовър. Ако в съня ти друг полива или обработва твоята градина, ще се разминеш с богатството, късмета или успешното си творчество. Ако градината ти не е добре поддържана, запусната е, обрасла или с порутена ограда, значи сам си виновен за неуспехите в семейството и работата си. Ако береш цветя или плодове от градината си, ще се радваш на изпълнен дълг и на добре свършена работа. Букет от градински цветя насън е обещание за дълъг живот и добро здраве.
Ако сънуваш градина — желанието Ви ще се изпълни; ако се разхождате по нея — ще получите нови любовни успехи; ако е с много цветя — благополучие, здравословно и приятно съществуване; ако работите в нея — не се доверявайте на мъж; ако е занемарена — ще получите лош съвет; ако е с висока ограда — ще Ви откажат помощ.

"ГРАДИНА" - Сънища, коментари и тълкувания

Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ГРАДИНА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.