Съновник - разтълкувайте сънищата си

ГРАНИЦА ако сънуваш :: Съновник

ГРАНИЦА - ако прекосяваш насън, ще надминеш себе си в нещо. Ако не успееш да я преминеш, ще се провалиш.
Ако сънуваш, че се намирате на граница — опасността Ви задминава; ако сте до нея — съберете сила и кураж за ново начинание; ако я преминавате — очакват Ви почести.

"ГРАНИЦА" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: Aлександър Павлов
Сънувах, че пътувам с още 3-ма човека в кола и докато се оглеждам на страни и изведнъж колата спря... Пред колата имаше полицаи, един ни направи знак да излезем от колата и после ни поиска лични карти за проверка. Имаше коментар м/у другите които бяха с мен, че това е границата(митница - може би). Почнаха да ги проверяват за документи(лична карта). Моята се оказа леко спукана(както е и в реалността: но малко повечко си личеше). Аз обаче за да не стане така да ме върнат се опитах да я оправя... Изведнъж както си я кривях(беше счупена при мрежестата част; мъничко) и картата стана като чисто нова без грам пукнатина. Тъкмо идваше моят ред за проверка и се събудих... При другите нямаше проблеми и затова предполагам, че и аз съм минал успешно границата(личната ми карта- стана като нова- буквално без грам драскотина,като магия...А и да беше останала с такава лека пукнатина не вярвам,че можеха да ме спрат да мина границата). Моля ви помогнете ми да го разбера съня си... Четох за границата, че ако я преминеш ще надминеш себе си в нещо, ако ли не ще се провалиш... Според мен щях да премина границата, но искам да чуя и чуждо мнение. Моля, помогнете ми!


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ГРАНИЦА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.