Съновник - разтълкувайте сънищата си

ГРИВНА ако сънуваш :: Съновник

ГРИВНА - да видиш насън, е знак, че ще се срамуваш. Ако ти подарят гривна насън, предстои ти тайна любов или годеж. Ако сънуваш, че си слагаш гривна на ръката, ще имаш тиха и спокойна любов. Ако насън носиш златна гривна, чакат те голяма радост, бъдещо благополучие и трайно приятелство. Ако изгубиш гривна в съня си, ще се разделиш с любимия или ще загубиш приятел.
Ако сънуваш гривна — този сън носи добри предзнаменования, ако човекът, който я сънува, може да отличава истинските си приятели; ако е нова — ще трябва да избирате от обещанията, които ще Ви бъдат направени, защото между тях ще има истински и фалшиви; ако е счупена — предсказва брак по любов; ако си я поставяте — ще Ви се случи тиха и спокойна любов; ако е метална — срам; ако Ви я подаряват — ще се сгодите; ако е златна — приятелството Ви ще бъде трайно; ако е сребърна — пазете се от малки кражби; ако е старинна — ще чуете неприятни отзиви от ваши приятели.

"ГРИВНА" - Сънища, коментари и тълкувания

Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ГРИВНА"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.