Съновник - разтълкувайте сънищата си

ГРОБ ако сънуваш :: Съновник

ГРОБ - да видиш насън, значи забрава. Ако е твоят гроб, ще имаш дълъг, тих и спокоен живот. Ако насън копаеш гроб, чакат те сериозни затруднения в работата. Ако видиш други да копаят гроб, ще научиш за смъртта на близък или роднина. Ако сънуваш, че лежиш в гроб, скоро ще се ожениш, а ако си семеен, ще загубиш приятел. Ако насън прескачаш гроб, ще съумееш да постигнеш трудна цел. Ако насън видиш покрит гроб, ще намериш изгубени вещи, а ако е открит, ще получиш новини от далечен човек. Ако насън носиш цветя на гроб, ще се завърне роднина или приятел. Ако видиш гроб, покрит с цветя, ще ти потръгне в брака. Ако насън видиш пресен гроб, значи някой ще наруши дадената дума, ще престъпи обещанието си. Ако гробът е стар и запуснат, пази сърцето си. Ако сънуваш, че падаш в гроб, ще те наклеветят, ще ти навредят лукави хора. Ако насън слизаш в гроб, ще загубиш приятели.
Ако видите отворен гроб — ще Ви поканят на някакво събитие; ако засипвате гроб — чака Ви болест; ако лежите в гроба — в скоро време ще се изпълни най-голямото Ви желание; ако го правите — означава женитба, сватба и раждане на деца; ако е срутен — болест и унищожение за сънувалия и за семейството му; ако е покрит — ще получите назад откраднатите си вещи; ако някой го копае — смъртта дебне ваш близък човек; ако го прескачате — ще постигнете целта си; ако паднете в него — пазете се от лукави хора.

"ГРОБ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: Илиев В
Дата: 2023-05-23 Час: 16:18:08
Сънувах ,че съм отишъл на селското гробище, където е погребана цялата ми рода, и гледам ,че паметника на пра дядо ми и моят липсва. Премахнат е. Какво вещае това?

Тълкуване на съня


Изпратен от: Паметник
Дата: 2023-05-23 Час: 16:15:14
Сънувах ,че съм отишъл на селското гробище там където е погребан целит ми род. И единият от паметниците липсва на пра дядоми и моят. Какво вещае това?

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Здравейте! Преди 11 дни почина дядо ми. Въпреки, че накрая се очакваше и че съм загубила майка ми, баба ми ми е трудно да го асимилирам.
Та сънувах, че отивам на гробище и гроба на дядо ми е покрит с асфалт. Май казах да махнат асфалта, за да запаля свещичка и през това време отидох на пазар наблизо. Влезнах в занаятчийска зала с шевни машини и хора. Там беше дядо ми леко обърнат с костюма, с който го изпратихме. Отидох до него, извиках и май се разплаках, а той стана и си тръгна. Може ли да ми кажете какво означава?!!

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Баща ми се опитваше да прикрие убит човек и му беше изкопал гроб, но пръстта все пропадаше от течаща вода и човека се откриваше. Продължи да слага пръст докато не го покри.

Тълкуване на съня


Изпратен от: анонимен
Здравейте, сънувах че разравяме, гроба на баща ми който е починал преди 25 години.

Тълкуване на съня


Изпратен от: Слав
Здравей, сънувах странен сън. Значи както се разхождам с велосипеда си из града, минавайки през един от кварталите виждам гроба на баба ми, хубав паметник, засят с много цветя и зеленина и някакси се сещам, че ние сме я погребали в този квартал заради леля ми, за да го поддържа добре, а не на гробищата. В същото време разговаряйки с баща ми научавам че баба ми е погребана на гробищата, но аз имам два спомена от времето когато почина и я погребахме - и погребението на гробищата и погребението в квартала, моля ви, кажете ми какво значи това?


Изпратен от: анонимен
Сънувах много старшен сън,брат ми е починал и аз седя до гроба му и плача.Но гроба е стар не е пресен седя до надгробната плоча и плача :(


Изпратен от: анонимен
cqnyvam grobi6te i iskam da vidqna maika groba no nemojah da go namerq posle vidqh edno dqrvo isi kazah to e do dqrvoto no nqmana plo4i a az si kazah neiniq e s plo4a posle vidqh plo4ata no nemojah da vidq imetoi


Изпратен от: klarinka
sunuvah 4e leja na groba na dqdo i toi mi se kara da ne leja i izliza s kov4ega i me kara da si hodq 6toto 6te izstina kakvo ozna4ava tova


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ГРОБ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.