Съновник - разтълкувайте сънищата си

ГРОБ ако сънуваш :: Съновник

ГРОБ - да видиш насън, значи забрава. Ако е твоят гроб, ще имаш дълъг, тих и спокоен живот. Ако насън копаеш гроб, чакат те сериозни затруднения в работата. Ако видиш други да копаят гроб, ще научиш за смъртта на близък или роднина. Ако сънуваш, че лежиш в гроб, скоро ще се ожениш, а ако си семеен, ще загубиш приятел. Ако насън прескачаш гроб, ще съумееш да постигнеш трудна цел. Ако насън видиш покрит гроб, ще намериш изгубени вещи, а ако е открит, ще получиш новини от далечен човек. Ако насън носиш цветя на гроб, ще се завърне роднина или приятел. Ако видиш гроб, покрит с цветя, ще ти потръгне в брака. Ако насън видиш пресен гроб, значи някой ще наруши дадената дума, ще престъпи обещанието си. Ако гробът е стар и запуснат, пази сърцето си. Ако сънуваш, че падаш в гроб, ще те наклеветят, ще ти навредят лукави хора. Ако насън слизаш в гроб, ще загубиш приятели.
Ако видите отворен гроб — ще Ви поканят на някакво събитие; ако засипвате гроб — чака Ви болест; ако лежите в гроба — в скоро време ще се изпълни най-голямото Ви желание; ако го правите — означава женитба, сватба и раждане на деца; ако е срутен — болест и унищожение за сънувалия и за семейството му; ако е покрит — ще получите назад откраднатите си вещи; ако някой го копае — смъртта дебне ваш близък човек; ако го прескачате — ще постигнете целта си; ако паднете в него — пазете се от лукави хора.

"ГРОБ" - Сънища, коментари и тълкувания

Изпратен от: Илиев В
Дата: 2023-05-23 Час: 16:18:08
Сънувах ,че съм отишъл на селското гробище, където е погребана цялата ми рода, и гледам ,че паметника на пра дядо ми и моят липсва. Премахнат е. Какво вещае това?

Анализ на съня от онлайн съновник


Изпратен от: Паметник
Дата: 2023-05-23 Час: 16:15:14
Сънувах ,че съм отишъл на селското гробище там където е погребан целит ми род. И единият от паметниците липсва на пра дядоми и моят. Какво вещае това?

Анализ на съня от онлайн съновник


Изпратен от: анонимен
Здравейте! Преди 11 дни почина дядо ми. Въпреки, че накрая се очакваше и че съм загубила майка ми, баба ми ми е трудно да го асимилирам.
Та сънувах, че отивам на гробище и гроба на дядо ми е покрит с асфалт. Май казах да махнат асфалта, за да запаля свещичка и през това време отидох на пазар наблизо. Влезнах в занаятчийска зала с шевни машини и хора. Там беше дядо ми леко обърнат с костюма, с който го изпратихме. Отидох до него, извиках и май се разплаках, а той стана и си тръгна. Може ли да ми кажете какво означава?!!

Анализ на съня от онлайн съновник


Изпратен от: анонимен
Баща ми се опитваше да прикрие убит човек и му беше изкопал гроб, но пръстта все пропадаше от течаща вода и човека се откриваше. Продължи да слага пръст докато не го покри.

Анализ на съня от онлайн съновник


Изпратен от: анонимен
Здравейте, сънувах че разравяме, гроба на баща ми който е починал преди 25 години.


Изпратен от: Слав
Здравей, сънувах странен сън. Значи както се разхождам с велосипеда си из града, минавайки през един от кварталите виждам гроба на баба ми, хубав паметник, засят с много цветя и зеленина и някакси се сещам, че ние сме я погребали в този квартал заради леля ми, за да го поддържа добре, а не на гробищата. В същото време разговаряйки с баща ми научавам че баба ми е погребана на гробищата, но аз имам два спомена от времето когато почина и я погребахме - и погребението на гробищата и погребението в квартала, моля ви, кажете ми какво значи това?

Анализ на съня от онлайн съновник


Изпратен от: анонимен
Сънувах много старшен сън,брат ми е починал и аз седя до гроба му и плача.Но гроба е стар не е пресен седя до надгробната плоча и плача :(

Анализ на съня от онлайн съновник


Изпратен от: анонимен
cqnyvam grobi6te i iskam da vidqna maika groba no nemojah da go namerq posle vidqh edno dqrvo isi kazah to e do dqrvoto no nqmana plo4i a az si kazah neiniq e s plo4a posle vidqh plo4ata no nemojah da vidq imetoi


Анализ на съня от онлайн съновник


Изпратен от: klarinka
sunuvah 4e leja na groba na dqdo i toi mi se kara da ne leja i izliza s kov4ega i me kara da si hodq 6toto 6te izstina kakvo ozna4ava tova

Анализ на съня от онлайн съновник


Добави сън, коментар или тълкувание, ако сънуваш "ГРОБ"
Моля пишете на кирилица.
Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни.